Pete Parkkonen villitsi Fan Zonen ennen Suomen ottelua

Jääkiekon MM-kisojen Fan Zone täyttyi tiistaina leijonien ja muiden maiden faneista, kun esiintymislavalle kiipesi Pete Parkkonen.

Ennen Parkkosen keikkaa Fan Zonen juontajat Sami Hintsanen ja Tatu Rouvali lämmittelivät yleisöä erotuomari-tanssikilpailulla. MM-kisoissa on tullut tutuksi Referee Dance Cam, jossa erotuomaria esittävä näyttelijä Tommi Korpela toimii esitanssijana ja yleisö seuraa esimerkkiä.

Yhdysvaltain ja Ruotsin välisen ottelun venyttyä jatkoajalle, joutui Fan Zonen yleisö odottamaan Parkkosen keikkaa hieman pidempään kuin aikatauluun oli merkitty. Parkkonen lunasti kuitenkin odotukset ja täräytti ensimmäisen biisin soittamalla itse rumpuja. Tämän jälkeen Parkkonen asteli niin sanotusti omalle solistin paikalleen lavan etureunaan.