PJK ja maalivahti Kangas venyivät yllätystasapeliin Kolmosessa

KASPER Kangas pelasi loistopelin PJK:n nipistäessä kotipisteen Tampereen Palloveikoilta.

VIELÄ neljä vuotta sitten Ykkösessä pelannut Tampereen Palloveikot saapui perjantaina Pirkkalaan Kolmosen Läntisen alueen B-lohkon kärkipaikalla voitettuaan kaikki neljä otteluaan, mutta ottelun päätyttyä sen tilillä ei ollut pelkkiä voittoja.

Sami Ekmark vei PJK:n johtoon jo 13. minuutilla, kun toppari nousi ylös vapaapotkutilanteessa. Sen jälkeen kauden avauspelinsä PJK:n maalivahtina pelannut Kasper Kangas torjui loistavasti ja ottelu päättyi 1-1. Vain Tuomas Lehti onnistui vieraiden joukkueesta.

PJK:lla on viiden ottelun jälkeen koossa neljä sarjapistettä maalierolla 5-14.

Ensi lauantaina PJK kohtaa kauden kuudennessa ottelussaan vieraissa Sääksjärven Loiskeen.