Tekstarit: Moni Pirkkalassa pystyisi pitämään lapsensa pois varhaiskasvatuksesta kesä-heinäkuun

Tekstaripalstalla puhutaan varhaiskasvatuksen maksuhyvityksestä, suojateistä ja työttömyyttä koskevasta uutisoinnista.

LEHTI julkaisee työttömien määrän kunnassa numerotarkkuudella. Jokainen numero tarkoittaa ihmistä. Lukija

MISSÄ on suojatie Turrin länsipuolen liittymässä, Soukossa? Molemmin puolin Naistenmatkantietä on bussipysäkit, eikä suojatietä. Joka tapauksessa tie ylitetään risteysalueel­la. Onko ajateltu, että turrilaiset kiertävät alikulun kautta? Täytyy kyllä taas ihmetellä tätä Pirkkalan kaavoitusta. Ihmetys

TOIVOISIN jatkossa, että varhaiskasvatuksen kesäajan maksuhyvitys olisi sama kuin viime vuonna: lapsen ollessa poissa kesä-heinäkuun sai kahden kuukauden maksuhyvityksen. Tulevana kesänä on mahdollisuus ainoastaan 6 viikon maksuhyvitukseen, vaikka lapsi olisi poissa kesä-heinäkuun. Sivistyslautakunnan puheenjohtajalle 10 pistettä hänen perustellessaan asian todella hyvin! Kuitenkin Pirkkalassa moni vanhempi pystyisi pitämään lapsensa pois varhaiskasvatuksesta kesä-heinäkuun, jolloin ei olisi ”turhaa” palvelun käyttöä ja henkilökunnan lomat saataisiin rullaamaan paremmin, varsinkin näin työvoimapulan aikana. Oman elämänsä laihialainen Kurikasta

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.