Huumepikatestit positiivisia kahdelle autoilijalle – toisen autossa marihuanaa ja ekstaasia

KAKSI autoilijaa jäi kiinni poliisin suorittamassa liikennevalvonnassa huumepikatestin osoitettua positiivista tulosta useammalle huumausaineelle. Miehet jäivät kiinni viime perjantaina kello 21 jälkeen Naistenmatkantiellä.

Autoilijat puhalsivat nollat, mutta he vaikuttivat päihtyneiltä, minkä takia heille tehtiin huumepikatestit. Ensimmäisenä kiinni jäänyttä kuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta. Tapauksen tutkinta jatkuu verikoelausunnon tulosten perusteella.

Toista kuljettajaa epäillään niin ikään huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta. Paikkaetsinnän tehtyään poliisi löysi miehen autosta vähäiset määrät ekstaasia ja marihuanaa. Täten miestä epäillään myös huumausainerikoksesta.