Tekstarit: Pysäköintiongelman ratkaisemiseen voisi ottaa mallia Hervannasta

Pysäköintipaikat, rantojen käyttö ja ratikan rahoitus puhuttavat Pirkkalaisen tekstaripalstalla.

SIRPA Hämäläisen lukijan kuvaan (Pirkkalainen 26.4.) liittyen vinkki kunnalle. Esim. Hervannassa Tampereen puoles, nääs, ongelma ratkaistu siten, että talviaikana pysäköinti on sallittu vain parillisina tai parittomina päivinä. Iisi homma. Eeva

IKÄVÄÄ katsella Niemenmaan rantojen raiskaamista. Häiritään eri eläinlajien, mm. oravien, ja monien lintujen, esim. meriharakan, pesimärauhaa ja oleilua rannoilla. Näin puutarha-Pirkkalassa. Surullista

NYT kun ratikan rakentamispäätös on tosiasiassa tehty (2,3 milj. suunnitteluun, muodollinen päätös syksyllä 2024), toivoisin, että kunnan äidit ja isät toisivat esille, mitä päätös oikeasti merkitsee. Kunnan tavoitteena on myydä 1–1,5 milj. rakennusoikeusneliöta välille Härmälän­oja-Naistenmatka = vähintään 100 kpl Suupalla sijaitsevan 16-kerroksisen kaltaista kerrostaloa kummallekin puolelle Naistenmatkantietä. Vastaus siihen, miten kuntataloutta viedään eteenpäin ratikan valmistumisesta vuodesta 2029 lähtien. Miljoonaluokan leikkaukset, veronkorotukset, velkaantuminen vai kaikki mainitut keinot käytössä yhtä aikaa? Vastauksia odotellen

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.