Tekstarit: Nuolialantie on ollut joka vuosi jossakin remontissa, ja ratikan tullessa kaikki menee taas uusiksi

Pirkkalaisen tekstaripalstalla ruoditaan sote-uudistusta, Pirkkalan liikenneturvallisuutta ja ratikan vaikutuksia Härmälän liikenteeseen.

HYVIN- vai pahoinvointialue? Alku ei lupaava. Aukioloaikojen supistus. Hammashuolto, ennen paikkaus 38 euroa, nyt lisineen 59,80. Mitä tulossa?

ÄSKEN taas meni VPK:n läheisen puomin läpi kaksipyöräinen moottoroitu ajoneuvo (mopo, kevari tai skootteri) ja todella lujaa. Koska siihen tulee loppu! Sen annetaan vain jatkua ja kukaan ei tee asialle mitään, vaikka siinä voi jopa 5-vuotias lapsi halvaantua jopa 90 vuoden ajaksi. Poliisi, Pirkkalan kunta ja kukaan muukaan ei tee asialle mitään, vaikka sen puomin läpi eivät saa mennä muut kuin hälytys- ja huoltoajoneuvot. Miksi täällä välinpitämättömässä kunnassa ei välitetä turvallisuudesta tai laista! Kyseisiä ajoneuvoja kulkee myös muuallakin paikoista mistä ne eivät saisi kulkea, esimerkiksi Huovin puomin läpi. Miksi

KUN SITÄ ratikkaa ruvetaan rakentamaan sinne Pirkkalaan asti, niin mietityttää vähän, että mitenhän hankalaa tulee olemaan kulkeminen Härmälästä töihin. Ja muutenkin. Kun tuo Nuolialantiekin möyhitään sitten ylösalaisin vuosikausiksi. Joutuuko kävelemään messukeskukselle asti lähimmälle bussipysäkille vai miten? Sitten kaikki muu kulkeminen, niin voi voi. Taitaa olla kaikista helpoin, kun hommaa tuohon Härmälänrantaan veneen, jolla menee järven yli Ratinaan ja siitä sitten kävellen kaupoille tai ratikkapysäkille. Joka vuosi viimeisen yhdeksän vuoden aikana ollut tuo Nuolialantie jossain remontissa, ja kun ratikka tulee, niin taas kaikki uusiksi. Hölmöläisten jalanjäljissä

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.