Menkää nyt ihmeessä neuvokset ja ratikasta päättävät kokeilemaan bussikyytiä Tampereelle

Pirkkalaisen lukija pohtii kirjoituksessaan, rakentaako Pirkkala lisää korkeita kerrostaloja siksi, että kunta saisi lisää veronmaksajia maksamaan ratikan lainaa.

EN TIEDÄ, mitä eräs kirjoittaja tarkoitti ”pussinperällä” asumisella (Pirkkalainen 22.3.), mutta jos tarkoitti Pirkkalan perällä asumista, niin miten heitä ratikka palvelee. Kyllä täytyy hevonen omistaa, jos ei ole autoa tai euroja taksiin, että pääsee esimerkiksi Suupalle ja siitä bussiin. Tosin omalle autolle ei löydy parkkipaikkaa.

Menkää nyt ihmeessä neuvokset ja ratikasta päättävät kokeilemaan bussikyytiä Tampereelle. Suupalta saat monta pysäkinväliä istua yksin, mutta sitten Härmälänrannan pysäkillä bussi täyttyy heti. Pitkin Härmälää tulee porukkaa kyytiin niin paljon, että sitten jo seisotaankin kyydissä.

ALAN ymmärtää, miksi Pirkkala rakentaa aina vaan korkeampia kerrostaloja ja hävittää metsää. Tarvitaan veronmaksajia ratikan lainaa maksamaan.

En ole kantapirkkalainen, mutta näen silti tämän hävityksen, mitä ratikka saisi aikaan.

Margit Valkama

Pirkkala