Oletko kohdannut Pirkkalassa peuroja tai kauriita? Vastaa kyselyymme

Teemme juttua peura- ja kaurishavainnoista Pirkkalassa.

PIRKKALASSA on helppo bongata kauriita. Pirkkalalainen valokuvauksen harrastaja Alan Shipway kuvasi nämä kaksi kaurista viime syksynä.

PEURAT ja kauriit ovat Pirkkalassa yleinen näky pihoissa ja liikenteessä. Joillekin hirvieläimet tarjoavat mukavaa katseltavaa ja kuvattavaa lähiluonnossa, kun taas toisia ärsyttää, kun otukset käyvät pihoissa tuhoamassa istutuksia ja puita. Liikenteessä peuran tai kauriin kohtaaminen ei ole leikin asia, ja pahimmillaan tuloksena voi olla vaaratilanteita.

Teemme Pirkkalaisessa juttua siitä, millaisia kokemuksia Pirkkalan asukkailla on peuroista ja kauriista. Sitä varten kuulemme mielellämme kokemuksiasi kyseisistä eläimistä.

Ovatko peurat tai kauriit yleinen näky kotipihallasi? Ilahduttavatko vai vihastuttavatko ne sinua? Mitä olet tehnyt pitääksesi ne loitolla tontiltasi? Vai lähdetkö joskus varta vasten kävelylle niitä bongataksesi? Voit kertoa myös siitä, jos olet kohdannut peuran tai kauriin liikkuessasi Pirkkalassa esimerkiksi autolla tai pyörällä.

Kerromme kyselyn tuloksista tulevassa jutussamme. Vastaajien nimet jäävät vain toimituksen tietoon, eikä niitä julkaista ilman lupaa.

Kysely on nyt suljettu. Kiitos kaikille vastanneille!

Juttua muokattu 18.4. klo 11.34: Kysely suljettiin.