Tule tapaamaan kasvokkain – pirkkalalaiset ehdokkaat ja muuta vaalipöhinää Suupantorilla pyhänä

Paikalla on myös Vasemmisto, jolla ei tällä kertaa ole pirkkalalaista ehdokasta.

KAIKKI kuvan yhdeksän pirkkalalaista ehdokasta ovat paikalla Pirkkalan keskustassa sunnuntaina pidettävällä vaalitorilla. Torilla voi bongata myös muita ehdokkaita eri puolueista.

PIRKKALALAISET eduskuntavaaliehdokkaat ja paljon muuta vaalipöhinää voi bongata Suupantorilla Pirkkalan keskustassa tulevana sunnuntaina.

Eduskuntavaaleissa on ehdolla yhdeksän pirkkalalaista henkilöä.

Ehdokkaat ovat Suupantorilla kello 12-14. Kello 12.15 kuullaan Pirkan Opiston musiikkiesitys. Kello 12.30 Pirkkalainen-lehden päätoimittaja Antti Jokinen haastattelee ehdokkaat esiintymislavalla.

Torilla voi tavata pirkkalalaiset ehdokkaat Veli-Matti Ahtiaisen (ps.), Riitta Kuismasen (kd.), Sanna-Liisa Lehtosen (Liike Nyt), Ville Merisen (sd.), Raili Naskalin (kesk.), Sirpa Revon (vihr.) Taru Tolvasen (sd.), Katri Virkkusen (kok.) ja Marjo Vuorenmaan (Liike Nyt).

MYÖS Pirkkalan Vasemmisto ja joukko puolueen pirkanmaalaisia ehdokkaita on torilla kansanedustaja Anna Kontulan johdolla. Vasemmistoliitolla ei ole tämän kevään vaaleissa pirkkalalaista ehdokasta.

Tällä hetkellä eduskunnassa ei ole yhtään pirkkalalaista kansanedustajaa. Edellisen kerran kansanedustajana on ollut Pirkkalasta juuri Vasemmistoliiton Mikko Kuoppa vuonna 2011.

Vaalitori Pirkkalassa. Suupantori su 19.3. klo 12-14. Yhteistyössä Pirkkalainen-lehti, Pirkan Opisto ja paikalliset poliittiset ryhmittymät.