Tekstarit: Voisitteko ihmis­ystävät korjata karvakuonokavereiden jätökset edes puistossa, puhumattakaan katujen varsilta?

KOIRAT ovat ihmisten parhaita kavereita. Koiran omistajat pahimmat viholliset toisilleen. Eihän ole näin? Tassukaverien kaverit

HAU HAU Kurikan koirapuiston kävijät! Voisitteko ihmis­ystävät korjata karvakuonokavereiden jätökset edes puistossa, puhumattakaan katujen varsilta. Mielestäni pienestä haukkujasta ei lähde lapion täyttäviä kasoja. Isot koirakaverit mielellään omalle puolelle. Hau! Lisäksi jos isot kaverukset olisivat myös repimättä puistojen puita. Nyt vaaralliset kannot ja puiden tyngät aiheuttavat vaaran meille haukkujille ja kanssamme telmiville ihmiskavereille. Hau, hau!
Voisiko myös pysäköintitilaa jättää puistossa kävijöille? Hiihtämään pääsee kaiketi myös Vähäjärveltäkin? Ei muuta, kuin iloista kevättä ja hännän heilutusta! Hau, hau! Kuusi kiloa villakoiraa