Pirkkalainen 40 vuotta sitten: Loukonlahden päiväkoti kakkonen täytti kymmenen vuotta

Lue, mistä Pirkkalassa puhuttiin vuonna 1983.

PIRKKALAINEN-LEHDEN numeroita vuodelta 1983.

10 vuotta täyteen

Loukonlahden päiväkoti kakkosessa oli tiistaina 1.3. riemu ylimmillään. Olihan kulunut täydet kymmenen vuotta siitä, kun laitos perustettiin. Vierailijat muistivat päiväkotia lahjoin, kukin ja lämpimin kiitoksin. Lapset puolestaan viihdyttivät yleisöä hauskoilla lauluilla, leikeillä ja runoilla.

Päivä aloitettiin, niin kuin syntymäpäivä pitääkin, juhlalla. Pitkä rivi onnittelijoita kävi kättelemässä päiväkodin henkilökuntaa. Johtaja Kirsti Mäkelä sekä lastenhoitajat Pirjo Norojärvi ja Raija Mörsky saivat sylin täydeltä lahjoja ja kukkasia.

Edellinen Kalevalan päivä väritti juhlaa. Henkilökunta oli pukeutunut kauniisiin kansallispukuihin ja lapset esittivät kalevalaisia leikkejä ja lauluja. Hiihtolomaviikon takia eivät kaikki päiväkodin lapset olleet juhlassa mukana, mutta paikalla olleilta sujui ohjelman esittäminen reippaasti ja rohkeasti.

Päivä oli Pirjo Norojärven ja Raija Mörskyn juhlaa, sillä molemmat ovat olleet päiväkodin toiminnassa mukana koko kymmenen vuotta. Juhlan kruunasikin iso kymmenellä kynttilällä koristeltu kakku, jonka kynttilät Pirjo ja Raija yhdessä viisi-vuotissyntymäpäiväänsä viettävän Veera-tytön kanssa puhalsivat sammuksiin.

Pirkkalainen-lehti 40 vuotta sitten, 10.3.1983.