DS Smith on valmis käynnistämään pakkausten tuotannon Pirkkalan uudessa tehtaassa – ”Valtavasti työhakemuksia…”

DS Smithillä yksiköt Pirkanmaalla myös Akaassa ja Tampereella, Turun tehdas kiinni.

PIRKKALASSA pakkauksia valmistavan tehtaan avajaisnauhan leikkasivat viime viikolla DS Smithin Nordic -alueen johtaja Thorbjörn Sagerström (vas.), Suomen toimitusjohtaja Ari Viinikkala ja pakkaustarvikeliiketoiminnan johtaja Fredrik Liljequist.

DS Smith, Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, on valmis käynnistämään uuden Pirkkalaan avattavan tehtaansa tuotannon.

Lähellä Linnakorven liittymää Postin ja PostNordin terminaalien vieressä sijaitseva tehdas valmistaa pakkauksia kotimaisen kaupan, verkkokaupan ja pakkaavan teollisuuden tarpeisiin.

Systemaattinen tuotanto tehtaalla on käynnistymässä kesään mennessä.

Aaltopahvipakkauksia suunnitteleva ja valmistava DS Smith otti Pirkkalan tehtaan kiinteistön käyttöönsä vuokranantajalta viime keskiviikkona ja on valmistellut Turussa suljetun tehtaan tuotannon siirtymistä Pirkkalaan.

KURIKANTIEN varressa lähellä moottoritietä avattava DS Smithin tehdas tulee valmistamaan kiertotalouden mukaisia pakkauksia erityisesti kotimaiselle pahvipakkauksiin pakkaavalle teollisuudelle, vähittäiskaupalle ja verkkokaupalle.

”Kerroimme tammikuussa uudesta Pirkkalan tehtaastamme ja saimme runsaasti positiivisia kommentteja. Saimme myös valtavasti työhakemuksia avoinna olleisiin työtehtäviin, kertoo DS Smithin Suomen toimitusjohtaja Ari Viinikkala.

”Niiden myötä olemme keskustelleet lukuisten henkilöiden kanssa. Uskomme, että löydämme hakijajoukosta juuri meille sopivia osaajia liittymään tuotantotiimiimme Pirkkalassa”; Viinikkala sanoo.

Pirkanmaalla sijaitsevien tehtaiden (Tampere, Pirkkala, Akaa) lisäksi tuotannollinen toiminta jatkuu edelleen DS Smithin tehtaissa Iissä, Kuopiossa ja Nummelassa, ja lisäksi DS Smithin myyntikonttori palvelee Varsinais-Suomen asiakkaita Raisiossa.

DS Smith työllistää Suomessa noin 330 henkilöä, joista Pirkanmaan osuus Pirkkalan tehtaan myötä on noin 220.