Pirkat hävisi kärkiottelun – kapteeni Sami Ärlig harmitteli, kun vastustaja teki maaleja alivoimalla

PIRKKAIN kapteeni Sami Ärlig sai todeta sijoituksen Suomi-sarjan kärjessä vaihtuneen kakkostilaan viime sunnuntaina. Pirkoilla on kuitenkin ollut vahva kausi ja vielä on kaksi ottelua jäljellä korjata tilanne.

PIRKAT ei pystynyt sunnuntaina voittamaan Suomi-sarjan B-lohkon kärkiottelua, vaan joukkue koki 5-6-kotitappion kuopiolaiselle PSW:lle eli Pohjois-Savon Welhoille.

PSW nousi 45 pisteeseen. Pirkat on ottelun enemmän pelanneena 43 pisteessä. Sillä on jäljellä kaksi ottelua lohkossa sijoilla 8. ja 10. olevia joukkueita vastaan. Soittorasialla on 39 pistettä ja sillä on kolme ottelua jäljellä.

”Meillä oli paikkoja vähintään kymmeneen maaliin, mutta ei oltu yhtä tehokkaita tekopaikoissa kuin olemme yleensä olleet viime aikoina”, sanoi valmentaja Jukka Myllymäki.

Viisi pelaajaa teki maalin, helmikuun 11. päivänä naimisiin mennyt Sami Ärlig teki 4-5-maalin 54. minuutilla. Mika Salon 55. minuutilla tekemä 5-6-maali jäi ottelun viimeiseksi.

”Muutama maali enemmän olisi pitänyt tehdä. Toisaalta voi jossitella toisen erän takaiskuja, PSW teki kaksi maalia alivoimalla”, Ärlig harmitteli.

Pirkat kohtaa 4. maaliskuuta Forssan vieraissa ja 11. maaliskuuta Kosken Dynamon kotisalissaan.