Unelmien liikuntapäivästä tulee aiempaa suurempi – harrastusesittelijähaku on käynnissä jo

Unelmien liikuntapäivä pidetään 10. toukokuuta.

UNELMIEN liikuntapäivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Arkistokuva.

UNELMIEN liikuntapäivän toimijahaku on avattu. Tänä vuonna tapahtuma suunnataan lapsille, nuorille ja lapsiperheille.

Tapahtuma järjestetään Pirkkalassa toukokuussa isompana kuin aiemmin. Viime vuonna tapahtuma keräsi yli 1200 kävijää. Unelmien liikuntapäivässä oli mukana myös yli 40 toimijaa, jotka kannustivat kuntalaisia hyvinvointiin, liikuntaan ja harrastamiseen. 

UNELMIEN liikuntapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Se on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia.

Unelmien liikuntapäivää on toteuttamassa suuri joukko eri toimijoita yhdessä. Tapahtumia voivat järjestää esimerkiksi kunnat, koulut ja päiväkodit, urheiluseurat, yhdistykset, yritykset, työyhteisöt ja yksityishenkilöt.

Päivä voi täyttyä esimerkiksi avoimista harjoituksista, pihaleikeistä, metsäseikkailuista, kävelykokouksista, taukojumpista, pyörälenkeistä ja lajikokeiluista.

Unelmien liikuntapäivä pidetään 10. toukokuuta kello 17-20 Pirkkalan keskusurheilukentällä ja sen lähiliikuntapaikoilla. Toimijailmoittautuminen tapahtumaan päättyy 3. huhtikuuta. Ilmoittautua voi tästä linkistä.

Kokonaisuutta koordinoi Suomen Olympiakomitea.