Vuoden seurana palkittu Pirkat sai kehuja gaalassa: ”Ryhdikkyyttä, ennakkoluulotonta…”

PIRKKAIN toiminnanjohtaja Niina Kuhlman ja puheenjohtaja Antti Tölli (keskellä) pokkasivat viime perjantaina urheilugaalassa HLU:n vuoden seuran palkinnon. Vasemmalla Hämeen liikunnan ja urheilun hallituksen puheenjohtaja Hannu Soro ja oikealla aluejohtaja Ari Koskinen.

PIRKKALAN Pirkat sai kosolti kehuja, kun seura palkittiin viime perjantaina Hämeen urheilugaalassa Tampere-talossa.

Palkitsijoiden mukaan on nostanut vuosi vuodelta profiiliaan hyvän hallinnon kehittämisessä ja osoittanut halua uudistua. Tämä on tuonut ryhdikkyyttä toimintaan.

”Seuran toiminta kentällä on laadukasta ja kasvavaa. Se on ottanut ennakkoluulottomasti toimintaansa mukaan uusia lajeja, koripallo ja pesäpallo, ja kehittänyt olosuhteita näiden hyväksi”, Hämeen liikunnan ja urheilun palkintoperusteissa todettiin.

Seura on myös ollut HLU:n kumppanina aktiivinen toimija erityisen tuen tarpeessa olevien liikkujien Avoimet ovet -hankkeessa.

Pirkat odottaa tällä hetkellä helpotusta salipulaan paristakin kunnassa meneillään olevasta rakennushankkeesta. Lue tästä aiemmasta uutisesta, mitä kaikkea Pirkoissa tehdään ja mitä toiminnanjohtaja Niina Kuhlman kertoo seuran ajankohtaisista hankkeista.

Urheilugaalassa palkittuja

HLU:n palkitut:
Vuoden urheilija – Marko Anttila
Vuoden nuori urheilija – Saga Vanninen, Tampereen Pyrintö, yleisurheilu
Elämänura-palkinto – Mikko Leinonen, Tampere
Vuoden jäsenseura – Pirkkalan Pirkat ry
Vuoden urheiluteko – Suomen Jääkiekkoliitto ry, MM-kotikisat
Vuoden läpimurto – Maisa Kuusikko, Tampereen Voimistelijat, Tampere.
Tampereen urheilutoimittajien kerhon Vuoden urheilija 2022: 1. Venla Harju, 2. Tappara, 3. Saga Vanninen.

PIRKKAIN ohessa urheilugaalassa palkittiin viime vuoden hyvistä suorituksistaan muiden muassa Tappara, voimistelija Maisa Kuusikko sekä jääkiekon MM-kisojen järjestäjät.