Urheiluviikko: PJK:n naiset huonossa hapessa Futsal-liigassa, Pingviinien pelissä maaleja tehtiin hullulla ryöpytyksellä

PIRKKAIN miehet ottivat reilun voiton salibandyn Suomi-sarjan pelissä Porissa. Mikko Kelkka (88) teki ottelussa tehot 2+2, kuvassa myös Sami Ärlig ja Eero Rötsä. Kuva: Leo Hynninen

PJK:n naisilla vaisu viikonloppu

PJK kärsi viime viikonloppuna kaksi kotitappiota naisten Futsal-liigassa, kun HIFK oli lauantaina parempi maalein 4-3 ja Ylöjärven Ilves sunnuntaina maalein 6-2.

Josefiina Järä teki lauantaina kaksi maalia, Eveliina Järä ja Jenni Nieminen yhden. Sunnuntaina Anne Riekki teki 1-0- ja Linnea Nuutila 2-1-maalin. Vielä tauolla tilanne oli 2-2. Toisella jaksolla Jenni Häkli täydensi hattutemppunsa.

Essi Salonen on tehoilla 8+7=15 PJK:n tehokkain. Riekin kausisaldo on 4+5=9 pistettä.

Näin PJK on voittanut vain yhden viimeisistä 11 ottelustaan. PJK on kymmenentenä 9 pisteellä,

Sport on kuusi pistettä edellä kahdeksantena eli pudotuspeliviivan paremmalla puolella.

Pirkkain voittoputki jo neljä ottelua

PIRKAT otti sunnuntaina jo neljännen voittonsa yhtä monessa ottelussa naisten lentopallon 2-sarjan alemman loppusarjan lohkossaan, kun Nakkilan Paterit kaatui Nuolialan koululla 3-1.

Liisa Kemppainen oli tehokkain, hän teki keskipelaajalle komeat 21 pistettä, Maiju Hautanen  oli myös tehokas 19 pisteellä. Siiri Hynninen ja Sonja Pöyry tekivät yhdeksän pistettä.

LIISA Kemppainen oli tehokkain Pirkka-nainen voittoisassa lentopallon II-sarjan ottelussa. Kuva: Rami Myllymaa.

Pirkat kohtaa seuraavaksi vieraissa neljästä ottelustaan vain yhden voittaneen Säkylän Urheilijat sunnuntaina 12. helmikuuta.

Seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 15. helmikuuta. Vastaan tulee LPK/EH, Pirkat voitti sen alemman jatkosarjan avausottelussa Vatialan koululla 3-1.

PJK:n miehet jatkavat voittokulkua

PJK otti viime lauantaina kolmannen peräkkäisen voittonsa miesten futsalin Ykkösessä, kun joukkue kaatoi FC Rauman 8-3 (3-1).

Antti Ala-Myllymäki kokosi tehot 2+3=5 ja on nyt voittoputken kolmessa ottelussa tehnyt 3+10=13 pistettä. Miikka Mörö teki kaksi maalia ja maaliputki on viiden ottelun pituinen, saldo näissä on 13+0=13. Edellisen syöttöpisteen Mörö sai tililleen viime vuoden puolella.

PJK jatkaa kolmantena 31 pisteellä. VehU ja JoSePa jakavat kärkipaikan 34 pisteellä  Seuraava vastustaja on toiseksi viimeisenä 7 pisteellä oleva HIFK FS 11. helmikuuta.

Kuivilalle kauden toinen hattutemppu kaukalossa

PINGVIINIEN tilanne II divisioonan Hämeen lohkon peräpäässä synkkeni lisää viime lauantaina, kun Kooveen kakkosjoukkue voitti Pirkkalassa 10-5 (2-1, 4-0, 4-4). Loppunumerot hieman valehtelevat, sillä tilanne oli 1-10 kymmenen minuuttia ennen loppua.

Joni Kuivila teki kauden toisen hattutemppunsa, edellinen tuli 3. joulukuuta Kisa-Eaglesia vastaan. Se on myös joukkueen seuraava vastustaja vieraissa 11. helmikuuta.

Kotkan Titaaneissa vielä pari viikkoa sitten Suomi-sarjaa pelannut 23-vuotias Jiri Keskinen debytoi Pingviineissä ja teki myös maalin alivoimalla.

Maalivahti Teemu Alapirtti torjui 25 kertaa, Kooveen Joona Saranpää torjui 33 kertaa.

Pingviinit jatkaa viimeisenä 10 pisteellä, Pyry Ak:lla on peräti neljä pistettä enemmän. Helmikuun 26. päivänä päättyvää runkosarjaa on Pingviineillä jäljellä yhteensä viisi ottelua.

Pirkkain miehet juhlivat voittoa Porissa

PIRKKAIN miehet juhlivat perjantaina salibandyn Suomi-sarjassa Porissa hienoa 11-3-voittoa PTU:sta. Pirkat voitti avauserän 5-0 ja teki myös päätöserässä viisi maalia.

Pirkat on Suomi-sarjan B-lohkossa nyt toisena 38 pisteellä, PSW johtaa 39 pisteellä. Se kaatoi viikonloppuna Ilveksen 15-11, yhteensä 26 maalia on kauden ennätysmäärä. Kolmantena oleva Soittorasia on jäänyt viiden pisteen päähän.

Mikko Kelkka kokosi tehot 2+2=4 ja on nyt tehnyt kolmessa viime ottelussa 12 tehopistettä. Miska Pöysäri teki kaksi maalia. Tehopisteille pääsi 12 pelaajaa.

Ville Kangasmäki on pistepörssin kärjessä tehoin 15+23=38. Mika Salo teki maalin kuudennessa ottelussa peräkkäin ja pisteputki on nyt yhdeksän ottelua.

Seuraava kotiottelu on 18. helmikuuta Jyväskylää vastaan.