Pirkkalan nuoret lahjakkuudet rokkasivat ja tunnelmoivat Nuorten musiikkikatselmuksessa

Nuolialan koululla kuultiin perjantaina musiikin tyylilajeja laidasta laitaan.

PIRKKALALAINEN nuori viulisti Alex Hou esiintyi itsevarmasti. Kuva: Janne Juola

INTO ja rokki täyttivät Nuolialan koulun esiintymistilan perjantaina, kun pirkkalalaiset ja pirkanmaalaiset nuoret esiintyivät Nuorten musaillassa.

Pirkkalan kunnan järjestämässä musiikkikatselmuksessa esiintyi viisi nuorta esiintyjää tai nuorten muodostamaa yhtyettä. Ilmoittautuminen oli avoin myös muualta kuin Pirkkalasta tuleville nuorille, mutta suurin osa esiintyjistä oli kuntalaisia.

ILLAN avasi energinen rock-yhtye Skrukul Pirkkalasta. Toisena lavalle asteli pirkkalalainen Alex Hou, jonka esiintymisestä paistoi rauha ja itsevarmuus.

Rock-linjalla jatkoi illan omaperäisimmän nimen palkinnon ansaitseva pirkkalalainen Ee.Sekopoltsit.öyöö-yhtye. Bändi esitti muun muassa Pirkkalasta kertovan oman kappaleensa.

ILLAN avasi pirkkalalainen rock-bändi Skrukul. Kuva: Janne Juola

Tamperelaisen Eemeli Koiviston osuudella oli vuorossa laadukasta räppiä, ja viimeisenä yleisön eteen saapui pirkkalalainen rock-bändi Gardening Soil.

YLEISÖSSÄ istui noin 50 henkeä, suurin osa esiintyjien läheisiä. Katselmusta järjestämässä ollut koulunuorisotyöntekijä Janne Juola kertoo, että tunnelma oli katossa koko illan ja nuorista muusikoista paistoi suuri innostus ja ilo.

Esiintyjät palkittiin raikuvin aplodein lavalle saapuessa ja lähtiessä, ja lisäksi he saivat esiintymisen jälkeen palautteen paikalla olleelta raadilta.