Pirkkala odottaa yhdistyksiltä kyläilykutsua ajatustenvaihtoa varten

Kutsujen joukosta kunta valitsee 5–8 kyläilykohdetta.

KUNTA vastaanottaa kyläilykutsuja ensi kuun loppuun saakka

PIRKKALA haluaa uudentyyppisten kohtaamisten avulla kuulla suoraan kuntalaisten ajatuksia ja mielipiteitä.

Yhdistykset, yhteisöt ja ryhmät voivat kutsua Pirkkalan kunnan johtoa ja työntekijöitä kylään vaihtamaan ajatuksia kunnan palveluista vaikkapa kahvikupposten ääressä. Aiheena voivat olla, mitkä asiat ovat tärkeitä ja miksi, mitä tarpeita pitäisi huomioida, miten palveluja käytetään, mitä palveluita pitäisi luoda ja mitä uudistaa tai onko muualla jotain, mitä Pirkkalasta ei löydy.

”Nämä tapaamiset tuovat oman lisänsä kunnan ja kuntalaisten väliseen yhteistyöhön. Kohtaamisissa on tarkoitus lisätä ymmärrystä yhteisistä asioista puolin ja toisin positiivisessa hengessä. Ne eivät luonnollisesti korvaa virallisia kanavia ja päätöksentekoa. Yhteisöt voivat ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kertoa mistä haluavat keskustella. Samalla voi ehdottaa kenet haluaisi kylään tai me katsomme sopivat vierailijat kunnalta aiheen mukaan”, toteaa Pirkkalan kansliapäällikkö Jaakko Joensuu.

Kunta vastaanottaa kutsuja helmikuun loppuun eli asti. Kutsun voi esittää oheisella lomakkeella. Kutsujen joukosta kunta valitsee 5–8 kyläilykohdetta.