Pirkkala arpoi omakotitonttien saajat 348 hakijan joukosta – lue tästä keitä onnisti

Kaikkiaan 17 tontin saajasta 11 asuu jo nyt Pirkkalassa.

PIRKKALAN omakotitonttien saajat ovat selvillä. Jaossa oli 17 vuokratonttia Vasamakujalta ja Vasamatieltä Lepomoisiosta. Tontit alkavat kuvassa näkyvän omakotitalon takaa.

PIRKKALASTA tänä vuonna kunnan omakotitontin saavat hakijat on arvottu. Haussa olleille 17 tontille tuli 348 hyväksyttyä hakemusta.

Tonttien saajat selvitettiin tiistaina arvontatilaisuudessa. Ensin arvontalaatikkoon laitettiin vain 86 pirkkalalaisen hakijan numerot ja heidän kesken arvottiin yhdeksän tonttia. Loput kahdeksan tonttia arvottiin kaikkien hakijoiden kesken.

Pirkkalalaisia tontin saajia oli lopulta 11, sillä kahden pirkkalalaisen arpanumerot nousivat onnettaren käteen yhteisarvonnassa.

Hakemuksia tuli määräajassa kaikkiaan 355, mutta niistä seitsemän hylättiin muun muassa siksi, että samasta taloudesta oli tullut useita hakemuksia. Pirkkala hyväksyi vain yhden hakemuksen ruokakuntaa kohden.

Tontin saaneiden 17 hakijan jälkeen arvottiin 15 hakemusta varasijoille järjestykseen mahdollisten peruutusten varalle.

He saivat Pirkkalasta kunnan omakotitontit vuokralle 2023

Tontit sijaitsevat Lepomoisiossa. Kyseessä ovat vuokratontit. P = pirkkalalainen hakija.

Tatu ja Jessica Leino (Vasamakuja 4) P
Jarimatti Partala (Vasamakuja 9) P
Kimmo ja Katariina Saartoala (Vasamakuja 7)
Hanna Salminen (Vasamakuja 5) P
Elina Virtaniemi ja Pasi Mäkipelto (Vasamakuja 3) P
Taru Jytilä (Vasamakuja 1)
Kari ja Jaana Salminen (Vasamatie 11) P
Anna Konttinen (Vasamatie 30)
Olivia Karjalainen (Vasamatie 28)
Jani Sirén ja Tiina Hinkka (Vasamatie 26) P
Aarni Seppänen (Vasamatie 24)
Tapio ja Tiina Konttinen (Vasamatie 22) P
Börje Mäntynen (Vasamatie 20) P
Matias ja Hilla Salonen (Vasamatie 18)
Olli-Pekka Haverinen (Vasamatie 16) P
Pentti ja Seija Heiskanen (Vasamatie 14) P
Lauri Isoviita (Vasamatie 12) P

Varasijoille arvotut: Allan ja Riikka Liehu, Matti Muli, Antti-Jussi Liljeroos, Juho Myllyviita, Sallamaari Pekkanen ja Jonatan Siiskonen, Ville ja Emilia Viberg, Petri Rantanen, Juhani Harju, Miikka ja Tilda Puoskari, Jaakko ja Anuliina Malinen, Timo Erkkilä ja Krista Henriksson, Toni Uusitalo, Ville Koskinen, Miika ja Salla Äppelqvist, Kati ja Jarno Paunila.

TONTTIARVONNASSA jaettiin kartassa punaisella rajatut omakotitontit Pirkkalan Lepomoisiossa. Osoite tulevilla asukkailla on joko Vasamatie tai Vasamakuja.

Puheenjohtajana arvontatilaisuudessa oli pormestari Marko Jarva ja arpaliput nosti onnettarena johdon sihteeri Jaana Laine-Ojanen. Arvonnan sujumisesta huolehtivat myös tekninen avustaja Satu Naskali ja asianhallintasihteeri Johanna Saarihuhta kunnan yhdyskuntatoimesta ja virallinen valvoja Antti Jokinen Pirkkalainen-lehdestä.