Pirkkala nimesi vaalilautakunnat – katso kenelle jätät äänestyslipukkeesi huhtikuun uurnilla

LOUKONLAHDEN äänestysalueen vaalitoimitsijat yhteispotretissa Nuolialan koululla vuoden 2019 eduskuntavaaleissa. Kuva: Maija-Riitta Merikanto

PIRKKALA on nimennyt jäsenet huhtikuussa pidettävien eduskuntavaalien vaalilautakuntiin. Lautakunnan jäsenet ovat niitä turvallisen oloisia toimitsijoita, jotka ottavat äänestyslipukkeesi vastaan uurnilla.

Pirkkala on jaettu seitsemään äänestysalueeseen, ja kunkin asukkaille on määrätty vaalipäiväksi 2.4. oma äänestyspaikka. Löydät äänestyspaikat tästä uutisesta.

Vaalilautakunnan jäsen ei voi olla ehdokkaana vaaleissa ja heidän tulee edustaa puolueita, jotka asettivat ehdokkaita vuoden 2019 eduskuntavaaleissa.

Ehdotukset lautakuntien jäsenistä tulivat pirkkalalaisilta kunnallisjärjestöiltä ja puolueilta. Valinnoista päätti kunnanhallitus 17. tammikuuta kokouksessaan.

Vaalitoimikunta (laitosäänestys) pj. Ritva Ahola, vpj. Antero Saksala, jäsen Jarmo Nurminen, 1. varajäsen Riitta Tuominen, 2. varajäsen Arja Rinneaho, 3. varajäsen Markku Reiman.

Kirkonkylän äänestysalueen vaalilautakunta 001: pj. Heidi Sievari, vpj. Pirjo Kivelä, jäsen Leena Schultz, jäsen Kauko Järvensivu, jäsen Risto Nikkanen, 1. varajäsen Teppo Hoikkala, 2. varajäsen Marja-Liisa Hietalahti, 3. varajäsen Soile Lönnqvist, 4. varajäsen Heini Peltola, 5. varajäsen Aki Lehtinen.

Kyöstin äänestysalueen vaalilautakunta 002: pj. Saija Vuorenpää, vpj. Elina Jääskeläinen, jäsen Aleksi Lahdensuu, jäsen Erkki-Jussi Salo, jäsen Marleena Häkkinen, 1. varajäsen Sinikka Hautanen, 2. varajäsen Jussi Koskinen, 3. varajäsen Viivi Valkonen, 4. varajäsen Susanne Salomäki-Saksala, 5. varajäsen Reijo Litmanen.

Naistenmatkan äänestysalueen vaalilautakunta 003: pj. Seppo Orpana, vpj. Inne Mattila, jäsen Mauri Loukiala, jäsen Seppo Lind, jäsen Anne Lehtinen, 1. varajäsen Jyrki Majakulma, 2. varajäsen Tiina Heikkinen, 3. varajäsen Henriikka Turtiainen, 4. varajäsen Jani Viitala, 5. varajäsen Katriina Fonsén.

Kurikan äänestysalueen vaalilautakunta 004: pj. Niilo Rautionmaa, vpj. Jaana Ristimäki-Anttila, jäsen Juha-Pekka Mattila, jäsen Liisa Siltanen, jäsen Riia Lehtinen, 1. varajäsen Aki Vainio, 2. varajäsen Ada Isopahkala, 3. varajäsen Santtu Litmanen, 4. varajäsen Heikki Riihimäki, 5. varajäsen Anna-Maija Lahtinen.

Loukonlahden äänestysalueen vaalilautakunta 005: pj. Petri Laiho, vpj. Satu Mäkelä, jäsen Vesa Heikintalo, jäsen Niina Kuhlman, jäsen Eero Poussa, 1. varajäsen Heikki Mäkelä, 2. varajäsen Viivi Vauhkonen, 3. varajäsen Anita Ranta, 4. varajäsen Mirja Toiva, 5. varajäsen Hannele Ranta.

Killon äänestysalueen vaalilautakunta 006: pj. Marko Jarva, vpj. Kirsti Turkia, jäsen Ava Vuorenpää, jäsen Alpo Partanen, jäsen Tiina Vaaja, 1. varajäsen Zahra Shaker, 2. varajäsen Erkki Turkia, 3. varajäsen Erin Hukkanen, 4. varajäsen Maaret Salminen, 5. varajäsen Sofia Hoffrén.

Toivion äänestysalueen vaalilautakunta 007: pj. Mervi Mustakoski, vpj. David Sterling, jäsen Pirkko Ruotsalainen, jäsen Tapio Matsola, jäsen Jouko Karppanen, 1. varajäsen Matti Ylitalo, 2. varajäsen Harri Mustakoski, 3. varajäsen Joona Nikunen, 4. varajäsen Terhi Mäkkylä, 5. varajäsen Kristiina Kai.