Paikoillanne, valmiit, hep! Pirkkalassa järjestetään hiihtokouluja ja -kisoja lapsille ja nuorille, ensimmäiset jo tällä viikolla

Pirkkalan Hiihtäjät opettaa perinteistä ja vapaata hiihtotyyliä maksutta 6–12-vuotiaille.

TOIVION koululla hiihdetään jälleen kilpaa helmikuussa, kun Pirkkalan Hiihtäjät järjestää nuorten kunnanmestaruushiihdot. Kuvan Hippo-hiihdot kisattiin Toiviossa vuonna 2016.

LAPSET ja nuoret pääsevät tulevina viikkoina testaamaan hiihtotaitojaan Pirkkalassa, kun Pirkkalan Hiihtäjät järjestää nuoremmalle väelle suunnattuja hiihtokouluja ja kilpailuja.

Tammikuun lopulla yhdistys opettaa perinteistä ja vapaata hiihtotyyliä maksutta 6–12-vuotiaille. Opetusta järjestetään Pirkkalan keskuskentällä kahtena arki-iltana. Ensimmäinen kerta on jo huomenna keskiviikkona 25. tammikuuta.

Kisailemaan pääsee torstaina 26. tammikuuta ja myöhemmin 7. helmikuuta, kun keskuskentällä kisataan sprinttihiihdossa. Kisoissa on omat sarjansa alle 6-vuotiaista aina 16-vuotiaisiin asti.

HAASTETTA kaipaavat voivat osallistua nuorten kunnanmestaruushiihtoihin 18. helmikuuta. Toivion koulun ympäristössä pidettävässä hiihtokilpailussa hiihtotyyli on vapaa ja kaikki saavat mitalin muistoksi. Sarjojen kolme parasta palkitaan varsinaisilla kunnanmestaruusmitaleilla.

Pakkas- ja lumitilanne voivat tuoda muutoksia suunnitelmiin. Niiden varalta kannattaa seurata Pirkkalan Hiihtäjien nettisivuja. Samasta osoitteesta saa myös lisätietoa kisoihin ilmoittautumisesta.

Lasten hiihtokoulut Pirkkalan keskuskentällä (Urheilutie 6) ke 25.1. ja ma 30.1. klo 18. Lasten sprinttihiihtokilpailut keskuskentällä to 26.1. ja ti 7.2. klo 18. Nuorten kunnanmestaruushiihdot Toivion koululla (Korpitie 13) la 18.2. klo 11.