Siiri Hynninen tuli Pirkkain mukaan vahingossa – pääsi kuntosarjan treeneistä voittamaan II-sarjan peliä

Pirkat otti jo toisen voittonsa lentopallossa - onnistujia oli nyt useita.

SIIRI Hynninen aloitti joulutauon jälkeen pelit Pirkkain riveissä II-sarjassa. Hän on pelannut aiemmin Rantaperkiön Iskussa I-sarjaa.

PIRKAT otti sunnuntaina jo toisen voittonsa naisten lentopallon 2-sarjan alemman loppusarjan lohkossaan, kun Paimion Yritys kaatui tunnin pituisessa ottelussa Nuolialan koulussa 3-0 (25-8, 25-7, 25-20).

Joukkue oli täynnä onnistujia. Liisa Kemppainen teki 12, Maiju Hautanen 10, Sanni Aaltonen 9 sekä Siiri Hynninen ja Elli Korpelainen 8 pistettä.

Viisikosta Hynninen tuli mukaan vasta joulutauolla.

”Olin tulossa kuntosarjan treeneihin, mutta yhtäkkiä huomasin olevani 2-sarjan joukkueen treeneissä. Niiden jälkeen valmentaja sanoi, että keskipelaajalle olisi paikka joukkueessa”, Hynninen sanoi ottelun jälkeen.

Valmentaja Mari Merelä selvensi mistä oli kyse.

”Kuntosarjan treeneissä olisi ollut vain kolme pelaajaa joten kutsuin heidät kaikki meidän treeneihin. Tarvetta oli keskipelaajalle, sillä erään pelaajan oltua sivussa Eveliina Peltola pelasi sitä paikkaa eikä hän ollut aiemmin pelannut keskellä. Siirille paikka oli entuudestaan tuttu”, Merelä selvitti.

Hynninen pelasi viimeksi 1-sarjan Rantaperkiön Iskussa kaudella 2020-21. Hän ei osaa kahden ottelun perusteella vielä verrata eroja 2-sarjaan.

”Vastustajat ovat erilaisia. Näissä kahdessa ottelussa ei ole tullut niin paljon torjuntamahdollisuuksia kuin 1-sarjassa. Vahvuuteni on torjunta ulottuvana pelaajana, hyökkäystä en ole ehtinyt paljon harjoitella passarin kanssa. Kevään mittaan sekin puoli varmasti kehittyy”, sanoi 181-senttinen Hynninen.

Paimio hävisi alkusarjassa kaikki kahdeksan otteluaan 0-3. Pirkkain seuraava vastustaja on vieraissa 22. päivänä Kaarinan Ura, joka alkusarjassa voitti vain Paimion.