Lyhyesti: Eikö Pirkkalan keskustaan löytyisi yrittäjää aasialaiselle ravintolalle

Kuntakeskuksen ravintolatarjonta ja hyvinvointialueen uusi sanasto puhuttavat lukijoiden tekstaripalstalla.

PIRKKALAN keskustassa on neljä pizzeriaa. Eikö löytyisi yrittäjää aasialaisen ruoan ystäville. Irene

TERVEYSKESKUKSEN toiminta alkoi 2023. Jutussa (Pirkkalainen 4.1.) kerrottiin Milja Hännisestä, joka toimi ennen terveyskeskuksen hoitotyön johtajana ja uusi vakanssi on Pirhan lähipalvelusairaaloissa?!!! Mitä ne ovat? Esim. pohjoinen ja eteläinen alue? Niitäkin voisi selventää!! Vieressä oli juttu ”Löytävätkö turistit Pirkkalaan”. Toivottavasti eivät, Pirkkala on rakennettu pilalle, varsinkin entinen kuntakeskus. Punainen Stalinin bunkkeri seisoo siellä keskellä. Ja lisää rakennetaan

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.