Jouluteema ensi viikon Pirkkalaisessa – Janne Kataja kertoo joulun lelutrendeistä, entä mitä herkkuja kouluilla tarjotaan jouluruokailussa?

Joulun kiinnostavat jutut voi lukea niin printti-Pirkkalaisesta kuin verkkosivuiltamme.

PIRKKALAISEN Joulu-teema avaa joulukauden ensi viikon printtilehdessä 7.12. Verkkolehdessä jouluisia juttuja on luettavissa koko joulukuun ajan.

KUINKA sujuu joulupukin aattoilta ja syödäänkö koulussa jouluruokia? Vai onko joulusta ylipäätään lupa iloita, kun maailmalla myllertää? Muun muassa näihin aiheisiin pureudutaan Pirkkalaisen joulunajan jutuissa.

Lähestyvä joulu tuo sivuillemme tunnelmallisia ja ajankohtaisia juttuja, joilla johdattelemme virittäytymään joulunaikaan. Jouluiset juttumme tuovat valoa pimeän keskelle, tarjoavat vinkkejä napsittavaksi talteen, mutta antavat myös ajattelemisen aihetta.

Joulun teemalehti ilmestyy printtinä joulukuun 7. päivänä. Verkkolehdessä jouluisia juttuja on kuitenkin luettavissa koko joulukuun ajan, joten niiden parissa voi pitää taukoja jouluvalmisteluista.

Niiden pariin voi palata myös silloin, kun työ ja kiire unohtuvat ja on aika kaivautua suklaarasian kanssa sohvannurkkaan.

Selvitimme muun muassa, syödäänkö kouluissa vielä joululounaita ja millaisia antimia koulujen joulupöytiin valikoituu. Virittäydymme joulun tunnelmaan myös fiilistelemällä joululauluja sekä joulunajan televisio-ohjelmia ja elokuvia.

OLEMME päässeet myös itsensä joulupukin juttusille. Hän kertoo, kuinka valmistautuu kiireiseen aattoiltaan ja paljastaa myös, millaisia kommelluksia vuosiin mahtuu. Sekin selviää, mitä joulupukin tuomista paketeista ehkä toivotaan tänä jouluna löytyvän. Joulupukki pääsee ääneen Pirkkalaisessa hieman lähempänä joulua.

Maailmalla myllertää, ja joulumieli saattaa olla kadoksissakin. Onko joulusta nyt ylipäätään sallittua iloita? Tätä kysyimme psykologilta ja kerromme hänen vinkkinsä jouluiloon.