Riitta Kuismanen oli Pirkkalan ehdoton äänikuningatar seurakuntavaaleissa – Katso kaikkien ehdokkaiden äänisaaliit

Äänioikeuttaan vaaleissa käytti 1 806 seurakuntalaista.

RIITTA KUISMANEN sai seurakuntavaaleissa 111 ääntä.

SEURAKUNTAVAALIEN ehdoton ääniharava Pirkkalassa oli Riitta Kuismanen. Ryhmä Lähteen riveissä ehdolla ollut Kuismanen keräsi 111 ääntä.

Kuismanen on sosiaalipsykologi, joka tunnetaan Pirkkalassa myös kristillisdemokraattien kunnanvaltuutettuna.

Toisiksi eniten ääniä sai Seurakuntaväen Eero Pellikka, jota äänesti 97 ihmistä.

PIRKKALASSA seurakuntavaalien äänestysprosentiksi tuli 16,5. Äänioikeuttaan käytti 1 806 seurakuntalaista.

Vähimmillään kirkkovaltuustoon noustiin Pirkkalassa 21 äänellä.

PIRKKALAN seurakunnan kirkkovaltuustoon valittiin vaalissa 27 edustajaa. Eniten paikkoja valtuustossa, 11, sai Seurakuntaväki-ryhmä (srk-v).

Demarien, Vihreiden ja sitoutumattomien (dem.vihr.sit.) ryhmä sai kahdeksan paikkaa, Ryhmä Lähde (lähde) viisi, Pirkkalan Partiolaiset (PiPi) kaksi ja Kirkko keskellämme -ryhmä (kk) yhden.

Sunnuntaina päättyneen vaalin tulos on vielä vahvistamaton. Tulos vahvistetaan Pirkkalan seurakunnassa tiistaina vaalilautakunnan kokouksessa.

Näin äänet jakautuivat Pirkkalan seurakunnassa

Kirkkovaltuustoon valitut:
Riitta Kuismanen (lähde) 111, Eero Pellikka (srk-v), ääniä 97, Tuija Ollila (srk-v) 85, Jorma Schukoff (srk-v) 83, Taru Tolvanen (dem.vihr.sit.) 72, Marja-Leena Seilo (PiPa) 63, Petri Laiho (srk-v) 57, Elina Jääskeläinen (dem.vihr.sit) 56, Kari Luotonen (srk-v) 54, Niina Keränen (srk-v) 51, Heli Söderholm-Laakso (srk-v) 51, Markku Kuusjärvi (lähde) 48, Matti Ylitalo (PiPa) 42, Eeva Uskali (dem.vihr.sit.) 36, Laura Tuhkanen-Jukkola (lähde) 35, Marko Ruusunoksa (dem.vihr.sit.) 34, Henna Palin (kk) 33, Eero Rekola (dem.vihr.sit.) 31, Aki Hepokorpi (srk-v) 31, Krista Koppana (dem.vihr.sit.) 29, Antti Lampinen (lähde) 27, Soili Saarikko (srk-v) 27, Sirpa Repo (dem.vihr.sit.) 26, Siiri Salonen (dem.vihr.sit.) 26, Roope Komppa (srk-v) 26, Kati Näsi (srk-v) 25, Mauri Willberg (lähde) 21.
 
Muut ehdolla olleet:
Pekka Naskali (kk) 25, Jaana Ristimäki-Anttila (srk-v) 20, Jarmo Hautamäki (lähde) 19, Jenni Eikrem (PiPa) 19,  Pirkko Ruotsalainen (srk-v) 19, Taavi Ahonen (dem.vihr.sit.) 18, Mervi Mustakoski (dem.vihr.sit.) 18, Pyry Auer (PiPa) 18,  Markus Katajisto (lähde) 18, Joonas Vartia (dem.vihr.sit.) 17, Tapani Kilpeläinen (srk-v) 17, Sanna Kare (srk-v) 16,  Hannu Touru (dem.vihr.sit.) 16, Juha-Pekka Mattila (dem.vihr.sit.) 16, Janina Kulmanen (dem.vihr.sit.) 16, Liisa Heinänen (srk-v) 14, Tiina Heikkinen (dem.vihr.sit.) 13, Risto Nikkanen (srk-v) 12, Pauliina Ahtiainen (dem.vihr.sit.) 12, Ariana Grozdanic (dem.vihr.sit.) 12, Antti Jääskö (lähde) 11, Saija Vuorenpää (srk-v) 11, Anja Tiitola (kk) 11, Ulla Lämsä (lähde) 11, Jussi Autio (PiPa) 11, Teemu Kauppinen (lähde) 10, Kristiina Mäkinen (dem.vihr.sit.) 10, Mauri Loukiala (srk-v) 9, Reijo Ylikippari (lähde) 8, Sofia Hoffrén (dem.vihr.sit.) 8, Ava Vuorenpää (srk-v) 8, Jouko Karppanen (dem.vihr.sit.) 8, Timo Pyykkö (srk-v) 7, Kauko Järvensivu (dem.vihr.sit.) 7, Sakari Virtanen (dem.vihr.sit.) 6, Niina Kuhlman (dem.vihr.sit.) 6, Tuula Kukkasniemi (lähde) 6, Lea Jääskeläinen (dem.vihr.sit.) 5, Jesse Westerlund (dem.vihr.sit.) 5, Juuso Kuusjärvi (lähde) 5, Kasperi Sipola (dem.vihr.sit.) 4, Hans Cederqvist (lähde) 4, Isam Mohana (lähde) 3,  Sanna Henriksson (dem.vihr.sit.) 3, Tomi Myllymäki (kk) 3, Tanja Mattila (dem.vihr.sit.) 3, Kai Kinnunen (srk-v) 3, Sari Suokas (dem.vihr.sit.) 2, Joni Takku (kk) 2, Helena Kivioja (kk) 2.

Juttua korjattu 22.11. klo 9.13: Korjattu Pirkkalan seurakunnan äänestysprosentiksi 16,5 prosenttia seurakunnalta saatujen tarkennettujen tietojen pohjalta. Aiemmin jutussa kerrottiin äänestysprosentiksi 16,4.

Juttua muokattu 22.11. klo 9.54: Korjattu Pirkkalassa annettujen äänien määrää siten, että luku sisältää myös hylätyt äänet. Ääniä annettiin siis yhteensä 1806, ei 1804.