Pirkkalan VPK harjoittelee Talvitien purettavassa rakennuksessa ensi tiistaina

TALVITIE 22:ssa sijaitseva rakennus on ensi viikolla vapaapalokunnan harjoituksen kohteena tiistaina kello 18-20.

PIRKKALAN VPK harjoittelee pelastustöitä vanhalla, purettavalla omakotikiinteistöllä tiistaina 22. marraskuuta kello 18–20. Rakennus sijaitsee Pirkkalassa kuntakeskuksen kohdalla Pyhäjärven rannassa osoitteessa Talvitie 22.

Harjoitukset tehdään rakennuksen sisäpuolisissa osissa sekä mahdollisesti myös katolla. Kiinteistön koko alueella liikutaan ja paloautoja on paikalla. Harjoituksissa ei käytetä aitoa tulta. Savuna käytetään keinosavua, jota tuuletellaan harjoituksen jälkeen.

Pirkkalan kunta tiedottaa, että hätäkeskukseen on ilmoitettu harjoituksesta.

Talvitien omakotitalo on purettavien rakennusten listalla ja sen purku on suunniteltu ensi vuodelle.