Pirkkalalaislähtöinen nuori poppari Emmi Harju eli Leomi julkaisi toisen sinkkunsa – asuu pääkaupunkiseudulla ja opiskelee lauluntekoa

Better Without You -kappale edustaa tyylilajiltaan pehmeää "bedroom poppia".

PIRKKALASTA lähtöisin oleva Leomi opiskelee lauluntekijäksi. Kuva: Essi Nieminen

PIRKKALALAISLÄHTÖINEN laulaja Emmi Harju, taiteilijanimeltään Leomi, julkaisi viime viikolla toisen omakustannesinkkunsa.

Englanninkielisen Better Without You -kappaleen sävellys ja sanat ovat Leomin ja tuottaja Janne Nuutisen yhteistä käsialaa. Kappale edustaa tyylilajiltaan pehmeää ”bedroom poppia”, ja sen aiheena erosta ylipääseminen.

”Onko koskaan tullut syyllinen olo, kun olet siirtynyt erosta eteenpäin ensimmäisenä? Mutta jos et olisi siirtynyt eteenpäin, mitä olisit voinut menettää ja olisitko onnellinen nyt? Better Without You kertoo ylitsepääsemisestä, voimaantumisesta ja siitä, että välillä pitää ajatella enemmän itseään kuin muiden ihmisten tunteita”, Leomi kuvailee tiedotteessaan.

Vuonna 1997 syntynyt, Pirkkalasta kotoisin oleva Leomi asuu nykyään pääkaupunkiseudulla ja opiskelee lauluntekoa. Tiedotteessaan hän kuvailee yhdistelevänsä musiikissaan modernia R&B:tä ja sensuellia poppia. Nuoruudessaan hän kulutti erityisesti Rihannan, Nelly Furtadon ja Ariana Granden musiikkia.

Leomin Better Without You -kappale on kuunneltavissa esimerkiksi Spotifysta ja Youtubesta.