Häviöhurrikaani moukaroi pirkkalalaisia palloilujoukkueita kuluneella viikolla

Lauantaina taas uudet mahdollisuudet pistejahtiin niin futsalissa kuin lentopallossa.

PIRKKAIN Sonja Pöyry lähetti syötön matkaan Nuolialan koululla ottelussa Supi-Volleyta vastaan. Joukkue hakee yhä avausvoittoaan II sarjassa. Kuva: Kalle Alanen

PJK ja EBK pelasivat viime lauantaina harvinaisen vähämaalisen ottelun naisten Futsal-liigassa Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa.

Espoolaisten Hanna Harju teki ottelun ainoan maalin ajassa 14.47.

Tappio oli PJK:lle toinen peräkkäinen. Neljästä ottelusta joukkueella on kolme pistettä ja se on yhdeksäntenä. Seuraava ottelu on Pirkkalassa lauantaina 12. marraskuuta Vaasan Sportia vastaan.

MIESTEN futsalin Ykkösessä PJK koki puolestaan sunnuntaina ensimmäisen tappionsa kauden neljännessä ottelussaan, kun TP-Kaarle voitti Kokkolassa vierasjoukkueen 4-3 (2-0).

TP-Kaarle johti ottelua jo 3-0, kunnes Juuso Ollikainen avasi vieraiden maalitilin 33. minuutilla. TP-Kaarle meni pian 4-1-johtoon ja vasta viimeisellä minuutilla Leevi Päivinen sekä Roni Pekki kavensivat tilannetta.

PJK:n Sanna Koskinen ei pystynyt auttamaan joukkuettaan voittoon Futsal-Liigan kotipelissä Espoota vastaan

PJK kohtaa seuraavaksi ensi lauantaina FC Rauman vieraissa. Lauantaina 12. päivä Pirkkalaan saapuu EBK FS.

LENTOPALLOKENTÄLLÄ Pirkkain naiset kokivat tutun kohtalon.

Ensimmäistä kauttaan naisten lentopallon 2-sarjassa pelaava Pirkkalan Pirkat hävisi sunnuntaina neljännenkin ottelunsa, kun tamperelainen Supi-Volley haki kolme pistettä Nuolialasta erin 12-25, 15-25 ja 14-25.

Keskipelaaja Liisa Kemppainen oli tehokkain 10 pisteellä. Kapteeni Sanni Aaltonen teki viisi, Helmiina Rintalahti neljä sekä Eveliina Peltola ja Elviira Rintalahti kolme pistettä. Pirkat teki omilla suorituksilla 26 pistettä, vieraiden vastaava luku oli 45.

Pirkkain seuraava ottelu on lauantaina 12. marraskuuta Kaukajärvellä Aitolahden Rientoa vastaan, seuraava kotiottelu on seuraavana päivänä Vilppulan Tähteä vastaan.