Pirkkain salibandymiehet tulessa hauskalla esittelyvideolla, jossa naljaillaan Florida Panthersille…

Oskari Västilä ilmetty Joe Nieuwendyk? Entä kuka on kuin Olli "Päällikkö" Jokinen?

PIRKKALAN Pirkkain Suomisarjan salibandyjoukkue teki hauskan esittelyvideon, joka imitoi Florida Panthersin aikanaan tekemään kankeahkoa rainaa. Videon voit katsoa kuvaa klikkaamalla tai YouTube -kanavalta täältä. Siitä on kaksi versiota: rinnan Panthers-videon kanssa pyörivä ja itsenäinen versionsa.

Pirkat-Soittorasia 6-5 ja.

PIRKKALAN Pirkat otti lauantaina kolmannen voittonsa peräkkäin, kun sen tapaan viime kauden jälkeen miesten salibandyn divarista pudonnut Soittorasia kaatui 6-5 Liikuntatalolla.

Voittomaalin teki jatkoajalla rangaistuslaukauksella ottelussa tehot 2+3 koonnut Ville Kangasmäki. Myös Oskari Västilä teki kaksi maalia.

”Molemmat maalit olivat minulle aika tyypillisiä suorituksia. Vielä muutama vuosi sitten laukaus oli ainoa vahvuuteni”, Västilä sanoi.

Kangasmäki johtaa Suomisarjan B-lohkon pistepörssiä saldolla 9+9=18 ja Västilä on toisena saldolla 10+7=17. Ketjun kolmannen lenkin Kalle Koivusen saldo on 7+3=10.

Se oli Kallelta huippuidea. Video löi somessa hyvin läpi ja se oli hieno asia joukkueelle.

Oskari Västilä

KOIVUNEN sai syksyllä salibandypiireissä mainetta ideoimalla joukkue-esittelyn videolla, jolla matkittiin NHL:n Florida Panthersin klassikkoa. Västilä matki sillä huippuhyökkääjä Joe Nieuwendykiä ja sai kehut roolisuorituksesta.

”Se oli Kallelta huippuidea. Video löi somessa hyvin läpi ja se oli hieno asia joukkueelle. Itse en ole somessa kovinkaan aktiivinen eikä minusta sellaiseen ole”, Västilä sanoo.

Video löytyy Youtubesta otsikolla Pirkkalan Pirkat vs Florida Panthers intro.

VÄSTILÄ pelaa Pirkkain joukkueessa jo kuudetta kautta. Menossa on kolmas kausi Suomisarjassa, muut olivat 2017-19. Edelliset kolme sujuivat divarissa. Ennen tuloa Pirkkalaan Västilä pelasi kaksi kautta liigaa KooVeessa.

”Olen tamperelainen. Opiskelujen aikaan tulin hakemaan täältä vastuuta. Meillä on koko ajan ollut hyvä henki joukkueessa, jokainen on voinut olla oma itsensä”, Västilä kehuu.

Västilä valmistui viime vuonna kauppatieteiden maisteriksi ja työskentelee tilintarkastajana.

”Salibandy on hyvä vastapaino työlle. Nyt on menossa siis jo kuudes kausi ja niin kauan jatkan, kun on kivaa ja pärjää”, Västilä korostaa.

VALMENTAJA Jukka Myllymäki on seitsemän ottelun saldoon melko tyytyväinen.

”Aina on parannettavaa, olemme taistelleet voitosta kuusi kertaa. Kangasmäen ketju on ollut tehokkain, mutta muutkin ovat onnistuneet. Tavoite on olla keväällä kahden parhaan joukossa, mikä toisi paikan nousukarsintoihin”, Myllymäki toteaa.

Pirkkain seuraava ottelu on myös Liikuntatalolla. Marraskuun 6. päivänä klo 18 vastaan tulee RSS Panthers Riihimäeltä.