Poliisi kaipaa havaintoja naamioituneesta kolmikosta, jota epäillään ryöstöstä ja pahoinpitelystä Härmälässä

Poliisi epäilee kolmen henkilön ryöstäneen ja pahoinpidelleen miehen Härmälässä viime perjantaiaamuna kuuden jälkeen.

Asianomistajana oleva mies oli tullut keskustan suunnasta Härmälään sähköpotkulaudalla. Poliisi epäilee kolmikon hyökänneen asianomistajan kimppuun ja ryöstäneen tämän R-kioskin kohdalla. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä ryöstönä.

Tekijät olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin. Epäillyt käyttivät lisäksi kasvoja peittäviä huiveja.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumaan sekä näiden kolmen henkilön liikkumiseen ja oleskeluun tapahtumapaikalla kyseisenä aamuna. Havainnot voi kertoa osoitteeseen tampere.keskitettytutkinta.sisa-suomi(at)poliisi.fi tai soittamalla numeroon 050 3998024.