PJK aloitti futsalin Ykkösen hyvissä merkeissä – maalintekijä sai suunsa makeaksi

Loppulukemat Raahen Moonia ja Joensuun Riverballia vastaan olivat suorastaan murskaavat.

MAALIHIRMU sai suun makeaksi! Aiemmalla urallaan vain yhden maalin Ykkösessä tehnyt Juuso Ollikainen teki kaksi maalia Riverballia vastaan ja palkittiin parhaana Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen kotisalissa. Kuva: Juha Aaltonen.

VIIME kaudella kolmanneksi futsalin Ykkösessä sijoittunut PJK avasi viikonloppuna kauden kahdella kotivoitolla. Lauantaina viime kaudella toiseksi sijoittunut Moon Raahesta kaatui 9-3, sunnuntaina Riverball Joensuusta 9-1.

Oli mietinnässä jo silloin nosto ykköseen, mutta se jäi tekemättä

Roni Pekki teki molemmissa otteluissa kaksi maalia ja saldo on nyt 4+3=7. Antti Ala-Myllymäellä on koossa kolme maalia. Kaksi ovat tehneet Miikka Mörö sekä Riverballia vastaan kaksi tehneet Juuso Ollikainen ja Jaakko Kinnunen. Etenkin Ollikaisen toinen oli todella hieno.

”Ollikainen pelasi viime kaudella kakkosjoukkueessamme. Oli mietinnässä jo silloin nosto ykköseen, mutta se jäi tekemättä. Nyt hän oli parhaitamme”, sanoi päävalmentaja AP Mäkinen.

Mäkinen vaihtoi lauantain kokoonpanosta kolme pelaajaa sunnuntaille. Lauantaina maalin tehneet Pekko Peltola ja Henrik Rahikainen eivät joensuulaisia kohdanneet.

”Emme tilastoi peliaikoja, mutta ainakin viime kauden sivussa olleet kokeneet Mörö ja Ala-Myllymäki pelasivat paljon. 18 maalia on hyvin positiivinen asia, mutta alivoimapeliä pitää kohentaa. Vastustajat tekivät kaikki neljä maaliaan, kun ottivat maalivahdin pois”, Mäkinen kommentoi.