Nyt on tilaisuus vaikuttaa – Raitiotien alustavia suunnitelmia Pirkkalaan, Hatanpäälle ja Härmälään esitellään yleisötilaisuudessa

Pirkkalan ratahaaraa esittelevä tilaisuus järjestetään Nuolialan koululla.

TULEEKO raitiotie myös Pirkkalaan? Arkistokuvassa ratikka Tampereen Hämeenkadulla.

PIRKKALAN ja Linnainmaan välisen raitiotien alustavia katusuunnitelmaluonnoksia esitellään yleisötilaisuuksissa lokakuussa. Tilaisuuksissa käsitellään myös luonnoksiin liittyviä maankäyttösuunnitelmia.

Pirkkalan ratahaaraa esittelevä tilaisuus järjestetään Nuolialan koululla tiistaina 11. lokakuuta. Kyseiseen rataosuuteen kuuluvat myös Tampereen Hatanpää ja Härmälä.

Tilaisuudessa on paikalla sekä Tampereen että Pirkkalan maankäytön suunnittelijoita.

Linnainmaan ratahaarasta järjestetään oma yleisötilaisuus Kaupin kampuksella maanantaina 3. lokakuuta.

RAITIOTIEN alustavia katusuunnitelmaluonnoksia voi tutkia Pirkkala–Linnainmaan raitiotien suunnittelun hankesivuilla ja karttapalautekyselyssä, jossa niistä voi antaa kartalle paikannettua palautetta. Karttakysely on avoinna vain muutaman päivän, 3.–6. lokakuuta.

Tampereen kaupunki kertoo tiedotteessaan, että palautteen pohjalta aiotaan tarkentaa raitiotien hankesuunnitelmaa Pirkkalasta Linnainmaalle. Loppuraportti valmistuu helmikuun 2023 loppuun mennessä.

Sen jälkeen Pirkkalan ja Tampereen valtuustoilla on mahdollisuus päättää mahdollisesta raitiotien toteutussuunnitteluun ryhtymisestä.

Pirkkalan ratahaaran yleisötilaisuus ti 11.10.2022 klo 17 Nuolialan koulun ruokalassa (Kouluportinkuja 5). Kahvitarjoilu klo 16.30.