Ala-Myllymäki iski tahdit PJK:n pitkän putken katkaisulle

PJK-IkU 4-1 (2-0)

PJK otti pitkästä aikaa voiton kotinurmella Killossa. Sarjaa on jäljellä vielä kaksi peliä. PJK putoaa Kolmosesta sarjaporrasta alemmas, mikäli Nelosesta löytyy halukkaita nousijoita.

EDELLISEN kerran 5. heinäkuuta Kolmosessa voittanut PJK katkaisi perjantaina Pirkkalan keskuskentällä yhdeksän ottelun pituisen voitottoman putken kaatamalla Ikaalisten Urheilijat 4-1 (2-0).

Antti Ala-Myllymäki teki kaksi maalia, joukkueen peliaikakärki Kalle Strömberg ja Miikka Mörö yhden. Kaikille maalit olivat kauden ensimmäiset. Toiseksi eniten pelannut Tomi Tiira oli pelikiellossa.

”Saimme pitkästä aikaa kokoonpanon, jossa kaikki olivat aikuisia. Juniorit ovat paikanneet hyvin poissaoloja, mutta nyt haimme kokeneilla hyvää tulosta ja sellainen saatiin. Paikkoja oli vaikka kymmeneen maaliin”, sanoi pelaajavalmentaja Pekka Köttö.

Voitolla PJK nousi Ikaalisten ohi kolmanneksi viimeiseksi B-lohkossa. Voittoja ja tasapelejä on kolme, maaliero on 23-73. PJK kohtaa vielä Loiskeen ja jumbo TKT:n lokakuun alussa.

PJK:lla on 20 ottelun jälkeen koossa 12 pistettä. Sarjaa johtaa Nokian Palloseura 50 pisteellä. Ensimmäinen säilyjän paikalla oleva joukkue PP-70 on 20 pisteessä eli tavoittamattoman matkan päässä pirkkalalaisista.