Ulkotulia, taidetta ja tiukkaa asiaa – Anian koululla kerrotaan Pirkanmaan luonnosta ja linnuista syystapahtumassa torstaina

Tapahtuman yhteydessä koululla avautuu kolmen taiteilijan näyttely.

ANIAN lintupuisto ry:n Henna Palin (vas.), Arja Krossbeck-Juhola ja Armi Kärki toivottavat kaikki tervetulleiksi lintupuiston syystapahtumaan.

LUONTOARVOT ovat olleet Pirkkalassa tapetilla suurten rakennushankkeiden ja suunnitteilla olevan moottoritieoikaisun vuoksi.

Pirkanmaan lintukannasta ja muista luontoaiheista pääsee oppimaan lisää torstai-iltana Anian koululla järjestettävässä tapahtumassa. Anian lintupuiston syysillassa pidetään puheenvuoroja, järjestetään arvonta ja nautitaan musiikkiyhtye Duo Luxin esityksistä.

Koululla avautuu samalla luontoa käsittelevä taide- ja valokuvanäyttely, joka on auki viikon ajan. Näyttelyssä on esillä taidetta alueella asuvilta Arja Krossbeck-Juholalta, Henna Palinilta ja Sirpa Kolehmaiselta.

Tapahtuma on osa Operaatio Pirkanmaata eli Tampereen kulttuuripääkaupunkihaun jälkeistä kulttuuriohjelmaa ja Pirkanmaan kestävän kehityksen viikkoa.

VIIME VUONNA avattu Anian lintupuisto on retkikohde, jonne kuka tahansa voi tarjota omaa linnunpönttöään ripustettavaksi. Arja Krossbeck-Juhola vinkkaakin, että syysillan kävijät voivat ottaa oman taskulampun mukaan, jos haluavat tiirailla puiston linnunpönttöjä hämärtyvässä illassa. Piha myös valaistaan tunnelmallisesti ulkotulilla.

Vaikka tapahtuma on kaikille avoin, siihen toivotaan pienten tarjoilujen vuoksi ennakkoilmoittautumista. Virallisesti ilmoittautumisia toivotaan tiistaihin mennessä, mutta järjestäjiin voi tarvittaessa olla yhteydessä vielä torstainakin.

Syysilta Anian lintupuistossa (Anian koulun pihapiiri, Anian rantatie 886) to 29.9. klo 18. Ilmoittautumisohjeet Pirkkalan kunnan nettisivuilla.

Luontoaiheinen taide- ja valokuvanäyttely Anian koululla 29.9.–5.10. Avoinna to klo 18–20.30, pe klo 15–18, la klo 10–15, su klo 10–15, ma-ke klo 15–18.