Pirkkalan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Taru Tolvanen ehdolle eduskuntavaaleihin – SDP:n listalta löytyy myös suosittu some-terapeutti

Pirkanmaan SDP päätti ehdokkaistaan keskiviikkona.

TARU TOLVANEN (sd.) lähtee toista kertaa ehdolle eduskuntavaaleihin. Kuvassa Tolvanen Pirkkalan kunnanvaltuuston kokouksessa kesäkuussa.

PIRKKALAN kunnanvaltuuston puheenjohtaja Taru Tolvanen (sd.) lähtee ehdolle eduskuntavaaleihin. Hän on yksi 17 ehdokkaasta, jotka Pirkanmaan sosialidemokraatit on nimennyt ehdolle vuoden 2023 vaaleihin.

Piirijärjestö päätti ehdokkaistaan keskiviikkona.

Pirkkalan demareissa toimiva Tolvanen on ollut mukana politiikassa vuodesta 2004 lähtien. Tällä hetkellä hän toimii kunnanvaltuuston lisäksi esimerkiksi maakuntahallituksen jäsenenä, hyvinvointialueen aluevaltuutettuna sekä SDP:n puoluehallituksessa.

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa Tolvanen sai ensikertalaisena 2 521 ääntä.

VILLE MERINEN tunnetaan some-terapeuttina.

PIRKANMAAN SDP:n listoilta löytyy myös toinen tunnettu pirkkalalainen.

Psykoterapeutti Ville Merinen tunnetaan sosiaalisen median videoistaan, joissa hän puhuu mielenterveydestä ja kertoo vinkkejä parempaan elämään. Some-palvelusta riippuen hänet löytää nimimerkillä Willfeel tai terapeuttiville.

Pelkästään lyhytvideopalvelu Tiktokissa Meristä seuraa yli 81 000 ihmistä.

MYÖS Pirkkalan naapurialueelta Tampereen Härmälästä on edustusta SDP:n ehdokaslistalla. Ehdolle on lähtenyt Tampereen sosiaali- ja terveyslautakunnan apulaispormestari Johanna Loukaskorpi, joka asuu Härmälässä.

Kolmatta kautta Tampereen kaupunginvaltuutettuna toimiva Loukaskorpi on aloittanut poliittisen uransa vuonna 2008. Koulutukseltaan hän on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja sekä opinto-ohjaaja.

Juttua muokattu 23.9. klo 11.22: Lisätty tieto, että ehdokkaisiin kuuluu myös Härmälässä asuva Johanna Loukaskorpi.