PJK:n vaikea futiskausi sai jatkoa Nokialla, murskatappio tuli – sarjapaikka voi silti säilyä, jos tuuri käy

NoPS-PJK 11-0 (8-0)

PJK koki Nokialla kauden suurimman tappion, kun Kolmosen lohkossa toisena oleva Nokian Palloseura voitti vieraansa viime lauantaina 11-0 (8-0). Niilo Jalkanen teki jo avausjaksolla neljä maalia ja Jonne Rosenberg kolme.

Kolmosen Lohko B:n jaetulla viimeisellä sijalla yhdessä tamperelaisen TKT:n kanssa jatkava PJK on muiden lailla pelannut nyt 19 ottelua. Vaikeaa kautta on jäljellä kolme ottelua.

PJK:n joukkue on elänyt paljon kauden mittaan. Tomi Tiira (kuvassa) ja Kalle Strömberg ovat urakoineet uskollisimmin. Molemmilla on takana 14 ottelua. Tänään perjantaina on vuorossa kotiottelu Killossa.

Seuraava peli on perjantaina, kun PJK kohtaa kotona keskuskentällä kello 18 Ikaalisten Urheilijat.

NOKIALLA tulokseksi kuitattu maaliero ei ollut kauden suurin Kolmosessa. Sekä NoPS että lohkoa johtava TPV voittivat Ikaalisen 13-0. Haka on voittanut Ikaalisen 12-0 ja Melody 13-1. IkU onkin päästänyt omiin 110 maalia, kun PJK:n vastaava luku on 72. Molemmat ovat tehneet 19 maalia.

Sarjajärjestelmän mukaan lohkossa sijoille 9.-12. sijoittuneet putoavat Neloseen. Kun 8. sijalla olevalla PP-70:llä on 20 pistettä, niin teoriassa IkU:n, TKT:n ja PJK:n putoaminen olisi jo varmaa. Mutta jos Nelosesta ei ole halukkaita nousijoita, niin tilanne muuttuu.

PJK:lla on läpi kauden ollut vaikeuksia saada vakiokokoonpanoa. Kalle Strömberg ja Tomi Tiira ovat pelanneet eniten eli 14 ottelussa, Strömberg 1204 ja Tiira 1165 minuuttia.

Nokialla kaikki 11 pelaajaa olivat kentällä 90 minuuttia, kun vaihtoja ei tehty.