Sankilan kylällä ollaan nyt mölkkymestareita

SANKILAN kylän mölkkyjoukkue osoittautui taitavimmaksi kun Pirkkalan eläkkeensaajat järjesti Kyöstin kentällä perinteisen Pirkkalan eri yhteisöjen välisen Mölkky 2022 -mestaruusturnauksen.

KYÖSTIN kentällä kisailtiin mölkyssä. Mitali- ja pokaalikuvassa vasemmalta Reijo Pitkäaho, Leena Pitkäaho, Irja Purra, Pekka Naskali, Leevi Naskali, Alpo Partanen, Paula Rouhiainen, Kauko Järvensivu ja Maire Salo. Kuva: Heikki Mattila.

Ennakkoilmoittautuneita olivat Sankilan kyläyhdistys ry, Pirkanmaan Kuluttajat ry, Pirkkalan Eläkkeensaajat ry (2 joukkuetta), Elopilkku ry (Elokolo).

”Kahvitarjoilun lomassa käytiin tiukka kisa, jonka lopulta voitti Sankilan kyläyhdistyksen kisaajat. He saivat komean kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa. Pirkanmaan kuluttajat otti hopeaa ja Pirkkalan Eläkkeensaajat pronssia”, raportoi Eläkkeensaajien yhdistyksen puheenjohtaja Soile Lönnqvist.