Tamperelainen futislegenda iloitsi Pirkkalassa, kun hänen poikansa Alex teki avausmaalin PJK:n verkkoon

PJK taisteli voitosta kauan, mutta koki Kolmosen kamppailussa lopulta tutun kohtalon.

PJK-Haka jun. 1-5 (1-1)

PJK hävisi perjantaina Killon kentällä Hakan junioreille Kolmosessa reiluin lukemin. Se oli kuitenkin mukana voittotaistelussa yli 70 minuuttia tilanteen oltua pitkään 1-1.

Jalkapallolegenda Ari Hjelmin nuorempi poika Alex vei vieraat johtoon katsomossa olleen isänsä iloksi vartin kohdalla.

JALKAPALLOLEGENDA Ari Hjelm näki viime perjantaina nuoremman poikansa Alexin tekevän ottelun avausmaalin Pirkkalan Keskuskentällä.

”Alex pelasi meilläkin lainalla muutaman ottelun viime kesänä”, kertoi PJK:n valmennusvastuussa ollut Risto Hiltunen.

Hiltusen poika Remu-Sakari tasoitti rangaistuspotkusta 27. minuutilla.

”Hakan alueella heidän puolustajansa repi Remun nurin vyötäröstä”, Risto Hiltunen näki rangaistuspotkua edeltäneen tilanteen.

PJK oli toki alakynnessä suurimman osan ottelusta, mutta oli silläkin omat tilanteensa mennä vaikka johtoon.

”Reilut 70 minuuttia olimme mukana pelissä, mutta sitten iski väsymys. Valitettavan tuttu kohtalo tällä kaudella”, Risto Hiltunen sanoi.

Hakan Eemil Sillanpää teki 1-2-maalin 72. minuutilla. Viimeisen kymmenminuuttisen aikana vieraat kaunistelivat vielä numeroita kolmella lisämaalilla.

PJK nosti kokoonpanoon kolme junioria U17-joukkueestaan. Heistä Matti Virta korvasi puoliajalla Mirko Taipaleen, Julius Koskinen ja Lassi Lindfors tulivat kentälle 78. minuutilla. Kolmikon myötä joukkueen käyttämien pelaajien kokonaismäärä on jo 44.

”Omien junioreiden peliaika on tärkeää”, Risto Hiltunen korosti.

Sarjassa viimeisellä sijalla tasapisteissä TKT:n kanssa oleva PJK kohtaa seuraavaksi vieraissa lauantaina 17. syyskuuta Nokian Palloseuran, se on sarjassa toisena. NoPS aiheutti perjantaina TPV:lle sen avaustappion tällä kaudella.