Isolammi, Pulkajärvi ja moni muu pirkkalalainen järvi saivat nimikkokabinetit kunnantalolta

SIKOJOEN laajentuma, Isolammi, on saanut nimensä kunnantalo Tiimaan yhtenä sen kabineteista. Tämän vesistön rannoilla harvempi pirkkalalainen on käynyt, mutta lentokoneesta se näkyy selvästi. Kuva: Antti Jokinen

Pirkkalan uuden kunnantalon Tiiman kokoushuoneet on nimetty juurevasti pirkkalalaisten järvien mukaan.

Punaisen talon katukerroksesta löytyvät kabinetit nimeltään Pyhäjärvi, Kaitajärvi, Sääksjärvi, Vähäjärvi, Isolammi, Vähä Naistenjärvi ja Pulkajärvi, joista viimeksi mainitulla sijaitsee Pirkkalan ainut Natura-suojelualue.

Suurin kabineteista on Pyhäjärvi, jossa kokoustaa muun muassa kunnanhallitus.

Kansliapäällikkö Jaakko Joensuun mukaan maailmanlaajuinen komponenttipula on kuitenkin viivyttänyt elokuussa avatun Tiima-talon tilojen viimeistelyä.

”Joitain kokoustekniikassa tarvittavia av-laitteita joudutaan odottamaan jopa ensi kevääseen asti”, Joensuu kertoo.
Myös yhdistykset voivat varata tiloja käyttöönsä. Vain pienimmät kokousmaailman neuvotteluhuoneet Isolammi ja Vähä Naistenjärvi eivät ole varattavissa ulkoiseen käyttöön.

Hankaluuksia on kuitenkin ollut myös ovien automaattisessa lukituksessa käytettävän tekniikan saatavuudessa, mikä hankaloittaa yhdistysten iltakäyttöä.

PIRKKALAN kuntakeskusta ympäröivät Pyhäjärvi (edessä) ja taaempi Vähäjärvi ovat myös paitsi järviä, nyt myös kokoushuoneita kunnantalolla. Kuva vuodelta 2017, kun uuden Tiima-talon kortteli oli vielä vanhassa kuosissaan.