PJK katkaisi tappiokierteen – ”Olisi mukava saada joskus täysi miehitys ja ihannekokoonpano”

Sijoitus sarjataulukossa alkaa olla tukala säilymisen kannalta.

PP-70 – PJK 1-1

PJK nosti torstaina kokoonpanoon kaksi junioria hyvällä menestyksellä ja taisteli Lamminpäässä 1-1-tasapelin PP-70:n vieraana. Samalla katkesi neljän ottelun tappioputki Kolmosen B-lohkossa.

PJK:n on lyötävä palloja verkkoon hyvään tahtiin syksyllä. Matkaa sarjan ensimmäiselle säilyjän paikalle on kahdeksan pistettä. Paikkaa pitää PP-70 17 pisteellä, kun PJK:lla on kaudesta tallessa yhdeksän sarjapistettä. Seuraava pistemetsästys on edessä tulevana perjantaina kotikentällä Killossa.

PP-70 meni johtoon jo 5. minuutilla, kun Miro Pihl onnistui. Tasoitusmaalin teki Mirko Taipale 10. minuutilla.

”PP-70 oli alussa terävämpi, mutta saimme onneksi pian tasoituksen. Heidän maalivahtinsa torjui eteensä laukauksen ja Mirko oli terävästi paikalla kakkospallossa”, kuvaili joukkueenjohtaja Risto Hiltunen tasoitusta.

Lisämaaleja ei siis nähty ja näin PJK katkaisi neljän ottelun pituisen rökäletappioiden putken. Edellinen piste oli tullut sekin Lamminpäässä, kun ottelu Melodyä vastaan päättyi 3-3 elokuun alussa.

TKT:n voitettua torstaina Hervannassa ACE:n 4-2 nousi sekin yhdeksään pisteeseen, missä siis PJK, TKT ja IkU ovat tasapisteissä sijoilla 10.-12. Kolmosen B-lohkon peräpäässä.

PJK:lla oli Lamminpäässä kaksi uutta pelaajaa, kun aiemmin tällä kaudella miesten Kutosta ja poikien U17-sarjaa pelanneet Samuli Järvinen ja Aarne Peltoniemi debytoivat Kolmosessa.

”Molemmat pelasivat alakerrassa ja onnistuivat erinomaisesti kuten tuloksestakin näkyy. Meillä jo enemmän pelannut samanikäinen Ossi Ojala oli kysynyt heidät mukaan P17-sarjan joukkueestamme. On erittäin tärkeää, että omat juniorimme saavat kokemusta tältä tasolta ja huomaavat, että pärjäävät”, Hiltunen iloitsi.

Järvinen pelasi koko ottelun, Peltoniemi tuli mukaan 33. minuutilla Harri Joen tilalle.

”Harrilla on ollut pohkeen kanssa ongelmia, nyt hän pystyi pelaamaan reilut puoli tuntia. Vaihtopelaajia ei ollut kuin kaksi torstaina ja toinen jakso meni luonnollisesti siitä syystä puolustustaisteluksi kuten usein on käynyt”, Hiltunen myönsi.

Kahden uuden pelaajan myötä on Kolmosessa käynyt tällä kaudella jo 41 pelaajaa kentällä PJK:n peleissä.

”Olisi mukavaa joskus saada peliin täysi miehitys ja valita siitä ihannekokoonpano”, Hiltunen toivoo.