Meidän Pirkkala tarjoaa tänään hauskaa tekemistä ja Pirkkala-infoa vauvasta vaariin – innokkaimmat pääsevät vaikka uuden kunnantalon katolle

Mukana kymmeniä esittelypisteitä ja näytöksiä, grillimakkaraa ja paloautokin löytyy vaparilta...

PIRKKALAN tapahtumakesän tänään keskiviikkona päättävä Meidän Pirkkala kokoaa yhteen kaikenikäiset kuntalaiset. Tapahtuma järjestetään Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa ja sen lähiympäristössä.

MEIDÄN Pirkkala esittelee Pirkkalaa eloisalla tavalla. Tarjolla on ohjelmaa, näytöksiä, infoa palveluista ja paljon muuta. Kuva vuodelta 2018.

Tapahtumassa kunta ja muut toimijat esittelevät omia palveluitaan ja toimintaansa. Meidän Pirkkala on ikärajaton ja pääsymaksuton.

Meidän Pirkkala tarjoaa tekemistä ja toimintaa koko perheelle. Vapaa-aikakeskuksen liikuntasalista löytyy Pirkkalan kunnan palveluiden esittelyalue sekä lähes 40 esittelypistettä, joissa järjestöt esittelevät toimintaansa.

Liikuntasalista löytyy myös Vastaa ja vaikuta! -piste, jossa pääsee ehdottamaan artistia Summer Boom 2023 -tapahtumaan, vaikuttamaan kunnan uuden pihakeinun sijaintiin ja moneen muuhun.
Hyvinvointialueelle siirtyvistä palveluista voi kysellä Hyvinvointialue-klinikalta. Nuorisotila Nastan alueelta löytyy MLL:n kasvomaalauspiste ja kirjavinkkiongintaa.

Ulkoalueelta löytyy ohjelmalava, grillimakkaratarjoilu, viikinkimiekkailua ja paljon muuta puuhaa. Vapaa-aikakeskuksen ulkoalueella on muun muassa Liikkuva Nuorisotila Siili, Ekokumppaneiden pyörähuoltopiste, Pirkkalan VPK ja seurojen esittely- ja toimintapisteitä sekä ohjelmateltta.

Ohjelmateltan lavalla on ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Pormestari Marko Jarva avaa tapahtuman klo 17.

Lavaohjelmassa on muun muassa Leena Lammas ja porkkanabändi, Pirkan opiston balettiryhmän esitys Ruokohuilut sekä musiikkia Duo Oona & Tilhen ja Pirkkalan Puhallinorkesterin toimesta.

MEIDÄN Pirkkala tarjoaa myös mahdollisuuden päästä katsomaan Pirkkalaa korkeuksista. Kunnan uuden toimitilatalon Tiiman kattoterassi on avoinna kävijöille keskiviikkona 31.8. klo 17.30-19. Käynti Asiointipisteen ovesta, osoitteesta Viistokuja 3.

Meidän Pirkkala. Pirkkalan palveluiden ja aktiviteettien esittelytapahtuma koko perheelle ja kaikille kuntalaisille Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen ympäristössä (Urheilutie 10) ke 31.8. klo 17-20.