Hippo-kisat ovat taas täällä! Pirkkalan keskusurheilukentällä kisataan tiistaina – jo 370 tulossa mukaan ja paikan päälläkin ehtii vielä ilmoittautua

Kilpailuun odotetaan satoja lapsia ja perheitä.

Paikoillanne, valmiit, hep! Näin vauhdikkaasti pingottiin Hippo-kisoissa Pirkkalassa vuonna 2015.

PIRKKALAN keskusurheilukentällä kuntakeskuksessa säpistään tänään tiistaina Hippo-kisojen merkeissä. Osuuspankin järjestämään perinteiseen kilvoitteluun odotetaan satoja lapsia ja perheitä.

”Ilmoittautuneita on jo 370 ja kun kyselyitä tuli niin paljon, niin päätimme, että paikan päälläkin voi vielä ilmoittautua”, kertoo käytännön järjestelyistä vastaavan Pirkkalan Pirkkain toiminnanjohtaja Niina Kuhlman.

Ilmoittautua ehtii, kun tulee paikan päälle noin kello 17 mennessä. Kisat alkavat kello 17.30 ensimmäisillä sarjoilla ja siitä vajaan tunnin sisään starttaavat muutkin ikäluokat.

”Syynsä suosioon voi olla kesän yleisurheilun arvokisoilla. Varmaan kahden vuoden koronatauko on saanut ihmiset nyt myös liikkeelle. Meillä on 500 numerolappua varattuna, saa nähdä mihin osanottajamäärä nousee”, Kuhlman miettii.

Vanhimpien lasten sarjat ovat vuonna 2011 ja 2012 syntyneille ja nuorimpien 2019 tai myöhemmin syntyneille, joten aika pienenä pääsee jo ottamaan tuntumaa kenttään vaikkapa Lassi Etelätalon tai Wilma Murron jalanjäljissä.

Kisat ovat avoimet eli Härmälästä ja lähiseuduiltakin voi tulla mukaan.

Hippo-kisat Pirkkalan keskusurheilukentällä (Urheilutie 8) ti 30.8. klo 17.30.

Artikkelia päivitetty maanantaina 29.8. kello 18.54. Lisätty mm. tieto ilmoittautumismahdollisuudesta vielä paikan päällä.