Tervetuloa Pirkkalaisen uudelle uutissivustolle

Pirkkalaisen uusi verkkosivusto pirkkalainen.fi julkaistiin tiistaina 9. elokuuta.

Uusi sivusto toimii näppärästi sekä mobiilissa että suuremmilla näytöillä.

Uusi pirkkalainen.fi tarjoaa paikallislehden lukijoille entistä enemmän ainutkertaista ja paikallista sisältöä aiempaa modernimmassa muodossa.

Näkyvin uudistus on suuri ulkoasupäivitys. Etusivu muuttui uutisten virraksi, josta Pirkkalan ja lähiseudun kiinnostavimmat uutiset ja tarinat löytyvät helposti joka päivä. Elävässä uutisvirrassa julkaistaan jatkossa aiempaa enemmän sisältöjä.

Sivustolla julkaistaan viikoittain myös Pirkkalaisen näköislehti omassa osiossaan.

Uuden nettisivuston tekniikan ansiosta toimittajamme voivat tulevaisuudessa suunnitella artikkeleistaan entistä monipuolisempia ja hyödyntää laajamittaisesti digimaailman mahdollisuuksia.

Uudistuksen myötä vanha pirkkalainen.com poistuu käytöstä kokonaan, ja vanhan sivuston liikenne ohjataan uuteen osoitteeseen.

Tavoitteena palvella lukijoita ensiluokkaisesti myös digikanavissa

Nettisivu-uudistuksen takana on tärkeitä ajatuksia. Pirkkalainen haluaa tarjota ainutkertaista paikallista sisältöä lukijoilleen paperilehden lisäksi verkossa. Paikallislehti ei ole jatkossakaan klikkiotsikoita viljelevä kohumedia, vaan tarkoituksena on julkaista verkossa lukijoille aidosti laadukasta ja journalistien ammattitaidolla tehtyä sisältöä.

Mainostajille uusi pirkkalainen.fi tarjoaa monipuolisia näkymisen mahdollisuuksia bannerimainonnan ja sisältömarkkinoinnin keinoin, ja uudet mainostuotteet esitellään asiakkaille tulevan syksyn aikana.

Digipalveluidemme kehittäminen jatkuu kiivaana syksyllä 2022. Opimme itse koko ajan lisää digitaalisesta julkaisemisesta ja kuuntelemme lukijoidemme mietteitä herkällä korvalla.

Pirkkalaisen sähköpostiosoitteet muuttuvat

Nettisivu-uudistuksen yhteydessä Pirkkalaisen kaikki sähköpostiosoitteet vaihtuvat muotoon @pirkkalainen.fi. Ilmoitusasioissa voit olla yhteydessä osoitteeseen ilmoitukset@pirkkalainen.fi ja toimitukseen saat yhteyden osoitteesta toimitus@pirkkalainen.fi. Myös kaikki henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@pirkkalainen.fi.

Lähetä palautetta uudesta sivustosta

Toivoisimme teiltä lukijoilta palautetta uudesta pirkkalainen.fi:stä. Voit klikata sivustolle arvosanan alla olevalla lomakkeella, ja jos tahdot, voit kirjoittaa meille myös sanallista palautetta.