PJK:lla jo neljän ottelun pisteputki – Peli Melodya vastaan päättyi 3-3

PJK:N Harri Joki (keskellä) teki ottelussa Melodya vastaan kaksi maalia. Arkistokuva toisesta pelistä. Kuva: Antti Jokinen

PJK-Melody 3-3

PJK haki keskiviikkona pisteen Lamminpään kentällä Kolmosen jalkapallo-ottelussaan Melodya vastaan.

PJK:n edelliseltä vastustajalta Tampereen Peli-Tovereilta keskiviikoksi lainaksi saatu maalivahti Tuomas Tuominen joutui kaivamaan pallon verkosta kolme kertaa Lamminpäässä, mutta myös Melodyn Samu Lindgren toisessa päässä joutui tekemään saman asian. Ottelu päättyi 3-3 (2-3).

Tuomisen lisäksi ensimmäiset peliminuutit PJK:ssa saivat Roope Myllymäki ja Miikka Mörö, eli kokoonpanossa olleita on tänä kesänä ollut jo 36. Myllymäki pelasi 90 minuuttia ja sai varoituksenkin, Mörö vain kaksi sekä lisäaika päälle.

”Polvivamman takia avausminuutit tulivat vasta nyt. Jospa seuraavassa ottelussa niitä tulisi lisää”, Mörö mietti.

PJK:lla oli ennen ottelua seitsemän maalintekijää, joista kahdella oli kaksi ja viidellä yksi maali. Näistä seitsemästä vain yhden maalin tehnyt Mikke Litmanen pelasi keskiviikkona.

LAMMINPÄÄN loistokuntoisella nurmella listaan saatiin kahdeksas nimi, kun Harri Joki teki kaksi maalia. Kolmannen PJK sai, kun vielä kaksi vuotta sitten PJK:ssa pelannut Melodyn Kimmo Lahti teki oman maalin.

”Tämä oli aika tyypillinen keskiviikon ottelu. Joukkueet peesailivat paljon eikä kunnon kamppailua ollut yhtä paljon kuin yleensä. Kumpikaan ei ollut terävimmillään, mikä näkyi maaleissakin”, Mörö arvioi.

Täksi kaudeksi ensimmäistä kertaa Kolmoseen noussut ja vuonna 1998 perustettu Melody meni johtoon aivan alussa, kun lohkon maalipörssiä johtava Joona-Petteri Valkama teki kauden 12. maalinsa.

Joki tasoitti 27. minuutilla ja PJK meni johtoon 35. minuutilla Lahden omalla maalilla. Lahti osui myös toisessa päässä 40. minuutilla, mutta heti perään Joki teki illan toisensa 42. minuutilla.

Toisella puoliajalla maalinteossa onnistui vain Melodyn Kalle Kankala 59. minuutilla. Sen jälkeen PJK:n paras paikka oli Antti Ala-Myllymäellä, mutta Lindgren onnistui torjumaan 78. minuutilla.

PJK ALOITTI kauden kahdeksalla tappiolla, mutta on sen jälkeen pelannut neljä ottelua ilman tappiota.

Lohkossa nyt kahdeksalla pisteellä 10. sijalla oleva PJK kohtaa seuraavaksi kärkijoukkue TPV:n vieraissa perjantaina 12. elokuuta. TPV:llä on 12 ottelusta 34 pistettä maalierolla 32-6.