PJK:n miehille tappio ja voitto Futsal-Ykkösessä

PJK–Tervarit 3–7 (2–3)
PJK–FC Rauma 8–3 (1–1)

MIESTEN edustusjoukkue kohtasi viikonloppuna kotipeleissään Tervarit ja FC Rauman. Viime pelien vähämaalisista otteluista ja tiukasta puolustuspelaamisesta ei ollut tietoakaan, kun peleissä tehtailtiin yhteensä 21 maalia.

Lauantain peli Tervareita vastaan alkoi klubilla hyvin ja jakson puolivälissä tulostaululla komeili 2-0 kotijohto. Ehkä siitä aiheutui Klubilla hyvänolon tunne, sillä työnteko kentällä hiipui ja vierasjoukkue pääsi tekemään ottelun seuraavat viisi maalia.

Pisteet lähtivät ansaitusti sarjapaikastaan taistelevan Tervareiden mukana Ouluun.

Sunnuntaina pelattiin FC Rauman kanssa. Toisella jaksolla PJK sai maalihanat kunnolla auki ja tarjoili kotiyleisölle komeat seitsemän maalia.

PJK jatkaa sarjassa kolmantena, kun otteluita on jäljellä enää kaksi.

Seuraavaksi klubi matkustaa ensi lauantaina SC Riverballin vieraaksi Joensuuhun.

Kausi on päättymässä runkosarjaan, sillä Ykkösessä ei pelata pudotuspelejä. Voittaja nousee liigaan ja kakkonen karsii ja näille sijoille PJK:lla ei ole enää saumaa.

SAMAAN AIKAAN Pirkkalassa pelataan P19-ikäisten SM-lopputurnausta, jossa myös PJK on hienosti mukana, joten klubin nuoret miehet eivät pääse osallistumaan Joensuun reissuun ja vastuu Joensuussa tulee olemaan kokeneemmalla kaartilla.